Bangkokin kuvernööri kutsuu yleisöä nauttimaan "musiikkitapahtumista" tämän pitkän loman aikana sunnuntaihin asti

Bangkok -

Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt kutsuu yleisön nauttimaan 12 musiikkitapahtumasta tämän pitkän loman aikana torstaista sunnuntaihin 17. heinäkuuta.

Ilmaiset musiikkitapahtumat järjestetään Khlong Toei Youth Centerissä, Wachirabenchathat Parkissa (Rot Fai Park), Benchasiri Parkissa, Siam Squaressa, Hua Lampongissa ja Bangkok Yai Gardenissa – klo 4 alkaen. ja klo 00. päivittäin tähän sunnuntaihin asti.

Useimmat esiintyjät ovat yliopisto- ja lukiolaisia, Bangkok Music Divisionin jäseniä ja kuuluisia taiteilijoita. Ennen ulkoilmaelokuvafestivaalin näytöstä järjestetään myös minikonsertti niille, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan elokuvailtaan.

Kuvernööri kirjoitti: "Järjestäjät toivovat, että tapahtumat saavat ihmiset Bangkokin ympäristössä rentoutumaan ja pitämään hauskaa tänä viikonloppuna. Nautitaan lähimmästä tapahtumastasi.”

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.