Miehen väitetään vilkuttavan sukupuolielimiään naispelastushenkilökunnalle pesulaliikkeessä Pattayalla

Pattaya -

Tuntematon mies väitti välähtelevän sukupuolielimiään naispelastajaa kohti, kun tämä pesi pyykkiä pesulaliikkeessä Banglamungissa.

37-vuotias naispelastaja Sawang Boriboon -säätiöstä julkaisi videon miehestä, jonka väitettiin välähtelevän hänen sukuelimet ja yritti lähestyä häntä, kun hän pesi pyykkiä pesulaliikkeessä lähellä Banglamungin sairaalaa varhain eilen aamulla, 12. heinäkuuta 2022.

Uhri nimeltä Tik (oikea nimi salattu) kertoi The Pattaya News -toimittajalle, että järkyttävä tapaus tapahtui kello 2 yöllä tiistaina 12. heinäkuuta. Epäilty oli thaimaalainen mies, jolla oli musta paita yllään, shortsit ja lenkkarit. Hän oli noin 30-vuotias, uhri kertoi ja teki teon häpeilemättä.

Tik kertoi TPN:lle, että pelastustyöntekijän työnsä vuoksi hän joutui usein hoitamaan asioita vapaa-ajalla ja aikaisin aamulla, mutta vastaavaa tapausta ei ollut koskaan ennen ollut.

Lisäksi epäilty yritti toistuvasti lähestyä uhria, mutta hänen poikaystävänsä saapui juuri ajoissa ja ajoi epäillyn pois. Uhri kertoi jättäneensä tekstin pesulaan varoittaakseen muita epäillystä ja tekevänsä ilmoituksen Banglamungin poliisiasemalle.

Banglamungin poliisi on tietoinen tapauksesta, toteaa TPN, ja tarkastelee Tikin ja CCTV:n pesulassa lähettämää videota epäillyn paikantamiseksi.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.