Terminal 21 Pattaya järjestää katuruokafestivaalin tästä päivästä heinäkuun 18. päivään

Pattaya -

Terminal 21 Pattaya järjestää katuruokafestivaalin tästä päivästä heinäkuun 18. päivään yli 30 kuuluisan ruokaravintolan kanssa Pattayassa.

Tämä festivaali järjestetään nyt Pattayan terminaalin 21 pohjakerroksessa 8.-18. Siellä on yli 2022 ruokaravintolaa, ja saatat jopa tuntea joitain niistä, kuten At Home Chiffon, Better Butter, Tamayaki, 30 olla tuoretta, Siam Pork ja paljon muuta.

Ink Waruntorn, nouseva laulaja, jolla on yli 600 13 seuraajaa Facebookissa, pitää minikonsertin keskiviikkona 6. heinäkuuta. Osallistujat voivat katsella hänen eksklusiivista konserttiaan ilmaiseksi klo 00 ja nauttia samalla herkullista ruokaa 30 kojulta.

Voit myös voittaa yhden yön lepopaikan Ravindra Beach Resort & Spassa tykkäämällä ja jakamalla Terminal 21 Pattayan Facebook-sivua tätä.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.