PÄIVITYS: Ranskalaisen turistin ruumis löydettiin hukkumisen jälkeen Koh Changin Lonely Beachin läheltä

KUVA: MGRONLINE

Koh Chang, Trat

Ranskalaisen turistin ruumis löydettiin tänä aamuna, heinäkuun 11. päivänä, kun hän oli hukkunut ja katosi päivän ajan lähellä Koh Changin Lonely Beachia Tratin maakunnassa.

Ensin edellinen tarinamme:

Espanjalainen turisti hukkui, kun hänen ranskalainen miestoverinsa katosi, kun he molemmat menivät uimaan myrskyiseen mereen Koh Changin Lonely Beachillä Tratin maakunnassa heinäkuun 10. päivänä.

Nyt päivitykseemme:

Koh Changin piiripäällikkö Sirisak Phadungchok paljasti, että hän ja kaksikymmentä muuta pelastajaa jatkoivat Ramkurrunin (sukunimi salassa) etsintöjä, 22-vuotiasta ranskalaista turistia, joka katosi uittuaan myrskyisessä meressä toisen espanjalaisen turistin kanssa. Canellas, jonka ruumis löydettiin jo eilen, heinäkuun 10. päivänä.

KUVA: MGRONLINE

Etsinnät aloitettiin kello 7 ja kestivät kaksi tuntia ennen kuin toisen uhrin ruumis löydettiin noin 30 metrin päästä Lonely Beachiltä, ​​Sirisak sanoi.

Aluepäällikkö esitti myös syvimmät osanottonsa molempien uhrien omaisille ja varoitti muita turisteja tarkkailemaan punaisia ​​lippuja, jotka osoittivat, että alue ei ollut myrskyisyyden vuoksi soveltuva uimaan.

"Meri Koh Changilla on erittäin myrskyinen tähän aikaan vuodesta, joten varoitan turisteja noudattamaan tiukasti punaista lippua ja olemaan menemättä uimaan mereen", piiripäällikkö Sirisak sanoi.

KUVA: MGRONLINE

Hän jatkoi, että hän oli jo kehottanut asianomaisia ​​virkamiehiä ottamaan yhteyttä Espanjan ja Ranskan suurlähetystöihin ilmoittaakseen uhrien omaisille tästä sanoinkuvaamattomasta tragediosta.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.