Yhdysvaltain ministeri ja Thaimaan ulkoministeri kommentoivat MOU:n allekirjoittamista Bangkokissa sunnuntaina

Kansallinen -

Ulkoministeri Antony J. Blinken ja varapääministeri ja ulkoministeri Don Pramudwinai allekirjoittivat tänään 10. heinäkuuta kaksi yhteisymmärryspöytäkirjaa Yhdysvaltojen ja Thaimaan suhteiden vahvistamiseksi.

Yhteisymmärryspöytäkirjat sisältävät Thaimaan ja Yhdysvaltojen tiedonannon strategisesta liitosta ja kumppanuudesta sekä toimitusketjun kestävyyden edistämisestä.

Thaimaan ja Yhdysvaltojen tiedonanto strategisesta liitosta ja kumppanuudesta osoittaa Yhdysvaltojen ja Thaimaan välisen yhteistyön laajenemisen ja suhteiden syventymisen vuoden 1962 Thanat-Ruskin tiedonannon jälkeen.

Siinä myös korostetaan kumppanuuden laajuutta ja yhteisten prioriteettien merkitystä vapaan, avoimen, kestävän ja osallistavan Intian ja Tyynenmeren alueen yhteydessä sekä korostetaan taloudellista, lainvalvontaa, ilmastoa, kyberturvallisuutta ja -teknologiaa, turvallisuutta ja terveyttä. yhteistyötä molempien maiden välillä.

Yhteisymmärryspöytäkirja toimitusketjun kestävyyden edistämisestä heijastaa molemminpuolista hyötyä, jonka Thaimaa ja Yhdysvallat tunnustavat yhteistyössä vähentääkseen toimitusketjun haavoittuvuuksia, minimoidakseen tuotannon ja kuljetuksen häiriöitä ja varmistaakseen, että kriittiset tavarat ovat molempien maiden ja laajemman globaalin kansojen saatavilla. markkinapaikka.

Tämän yhteisymmärryspöytäkirjan mukaisesti sekä Yhdysvallat että Thaimaa tehostavat tiedon jakamista, kuulemista ja ohjelmien kehittämistä edistääkseen näitä yhteisiä etuja ja edistääkseen molempien kansakuntien laajasti yhteistä vaurautta.

Sihteeri Blinken totesi sopimuksen aikana: ”COVID-pandemia teki selväksi, kuinka tärkeää on, että meillä on luotettavat toimitusketjut – esimerkiksi sen varmistamiseksi, että ihmisillä on saatavilla hengenpelastuslääkkeitä ja henkilönsuojaimia. Näiden uusien sopimusten myötä maamme tekevät vielä enemmän yhdessä auttaakseen ihmisiämme ja tekevät heidän elämästään turvallisempaa, terveellisempää ja vauraampaa. Yhteisen edistyksen etsimisen henki on kuulunut kumppanuuteen alusta alkaen."

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.