Thaimaan näyttelijän ”Nicky” isä pidätettiin väitetystä murhayrityksestä, Thaimaan poliisi ilmoittaa

Bangkok -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi ilmoitti torstaina, 7. heinäkuuta, että 17 epäiltyä on pidätetty useissa väitetyissä murhissa, ampuma-aseiden hallussapidossa ja huumeiden väärinkäytössä – mukaan lukien thaimaalaisen tähti Nachat "Nicky" Juntapunin isä.

Poliisi ilmoitti pidättäneensä Worachet Juntapunin, 63, jota syytettiin murhan yrityksestä ja ampuma-aselain rikkomisesta sen jälkeen, kun kerrottiin ampuneen kymmenenpyöräisen kuorma-auton kuljettajaa, jonka kerrottiin pysäköineen ajoneuvonsa oman lomakeskuksensa eteen Mae Taengin alueella Chiangissa. Mai.

Hänet vapautettiin ensimmäisessä tuomiossa, mutta hän ei esittänyt itseään korkeimman oikeuden toisessa tuomiossa vuonna 2017, ja kuulemma jatkoi tavallista elämäänsä ja perusti Youtube-kanavan. Siksi poliisi suoritti pidätyksen hänen asunnossaan Mueangin alueella Nonthaburin maakunnassa.

Operaatiosta pidätettiin 17 epäiltyä, joista 6 murhasta, 7 murhan yrityksestä, 3 ryöstötapauksista ja 1 vakavia vammoja aiheuttavasta fyysisestä pahoinpitelystä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.