Reader Talkback Thailand -tulokset: Mikä on suosikki/tavallinen baarisi Pattayassa?

KUVA: Prachachat

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mikä on suosikki/tavallinen baarisi Pattayassa?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

On kulunut jonkin aikaa siitä, kun esitimme "ei-uutisen" kysymyksen, joten tällä viikolla kysymyksemme on yksinkertainen, mutta yllättävän sellainen, jota emme ole koskaan kysyneet ennen aiempien Reader Talkbackien läpikäymistä. Yksinkertaisesti sanottuna, mikä on suosikkibaarisi Pattayassa? Jos haluat kertoa meille miksi, tee se.

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsimme erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-

Dennis O-Coconut Bar. Kaunis näkymä, paljon naisia, ei baaria, parhaat hinnat, avautuu aikaisin ja sulkeutuu myöhään (oikeastaan ​​24 tuntia), aina jotain toimintaa ja helppo löytää.

-=-=-=-=—=

Don A - Mikä tahansa baari, jossa on tiski, josta on näkymät liikenteelle ja jalankulkijoille. Wombatit Jomtienissa! #1

-=-==-=-=-=-

Alan M-Rockhouse – hyvää pilailua, urheilua, kylmää olutta, täysiä mittauksia, ystävälliset omistajat

-=-=-=-==-=-=-

KFZ-Matador-baari

-=-=-=-=-=-=-

Herra Ei Ei - Ei mitään. Kaikki baarit on suljettava Covid-19-tilanteen tapaan ja alkoholi kielletty. Se on vastoin jumalan uskoa, ja sen sijaan jokaisen tulisi viettää aikaa paikallisessa temppelissä tai kirkossa oppien uskontoa ja katuen.

-=-=-=-=-===-

Thomas K-

Suosikkibaarini on Travellers Rest Sportsbar Soi Lengkeessä. Lähinnä siksi, että pelaan golfia sieltä.
Siellä on aina golfkaveri, jonka kanssa viettää aikaa, ja heillä on elävää musiikkia joka perjantai ja ilmaista ruokaa golfaajille. He saivat juuri uuden kokin, joka osaa valmistaa tanskalaisen keittiön ruokia, joten tunnen oloni kotoisaksi siellä. Hyvä ilmapiiri, alhaiset hinnat ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Tsekkaa 🙂
-=-=-=-=-=-=-=
Pete-Lewinskis Soilla 13. He järjestävät tietokilpailuiltoja, golfia, veteraanitapahtumia, ei kovaäänistä musiikkia tai kauheaa rap- tai tanssimusiikkia tai klubitunnelmaa, EDULLISta olutta, joka sopii erinomaisesti pienelle budjetille.
-=-=-=-=-=-=-=
Karl I-Anywhere -olut on 60 bahtia tai vähemmän. Kaikki muu on huijausta ja huijausta. Baarissa tulisi myös olla loistava henkilökunta, joka ei ole puhelimessa, ilmaisia ​​välipaloja, EI räppiä tai popmusiikkia, ja jos he myyvät ruokaa, sen on oltava TÄYDET annokset EDELLÄ. Aamiaisten tulee olla 99 bahtia tai vähemmän, ja niissä on ILMAISTA kahvia tai mehua rajoittamattomilla annoksilla. Baarissa ei pitäisi olla ärsyttäviä johtajia, jotka juovat juotavaa ja häiritsevät minua.
-==-=-=-=-=-=-=
Miika V-Pattayalla on niin paljon hyviä vesireikiä, mutta Kao Talon Booze Lounge on mainitsemisen arvoinen. Yläpalkki.
-=-=-=-=-=–=-=
Craig Di-Roversin urheilubaari. Kylmää olutta, hyvää ruokaa, live-urheilua ja hauskaa porukkaa.
-=-=-=-=-=-=-==-
Maggie May's, Soi Chaiyapoon. Todellinen pubitunnelma, ystävällinen ja loistava ei-työntävä henkilökunta. Paras Guinness kaupungissa.
-=-=–=-=-=-=-==-
Lindsay F-Pig & Whistle, Soi 7 oli suosikkini. Koko päivän sunnuntai-istunnot. Mahtava joukko kavereita Ronissa, Bobissa ja Andrewssa. LK Metro on nyt pääjuomaalueeni. Skootterit ja Billabong.
-=-=-=-=-=-=
Steven M-Yuth -baari, siam@siam-hotellin vieressä… Upeaa elävää musiikkia koko yön
-=-=-=-=-=-=-=
David B-Kotini kotibaarista on Le Pub Soi Diamond
-=-=-=-=-==-=-
Maverick-Regular Fever Barissa LK:lla, pidän Shootersista ja A7 Soi 7:stä, sunnuntailounas ystävien kanssa Beer Gardenissa WS:n alussa.
-=-=-=-=-==-=-

Siinä kaikki tälle viikolle.

 

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/