14-vuotias kuoli, kaksi aikuista naista loukkaantui vakavasti, kun päihtynyt kuljettaja törmäsi lava-autonsa moottoripyörään Pattayalla

Banglamung -

14-vuotias poika kuoli ja kaksi muuta loukkaantui sen jälkeen, kun päihtynyt kuljettaja törmäsi lava-autollaan moottoripyörään Banglamungissa viime yönä (7. heinäkuuta).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 10 tiellä lähellä Mapprachanin tekojärveä. He saapuivat paikalle etsimään vaurioituneen lava-auton ja vaurioituneen moottoripyörän tien varrelta.

Kaksi aikuista naista loukkaantui vakavasti ja 14-vuotias poika on todettu kuolleeksi tapahtumapaikalla. Uhrien ja loukkaantuneiden nimet eivät olleet lainvalvontaviranomaisia.

Kukaan silminnäkijä ei nähnyt onnettomuutta. Lava-auton kuljettaja, jonka nimeä myös lainvalvontaviranomaiset salasivat, myönsi juoneensa alkoholia ennen ajamista. Päihtyneen kuljettajan kerrottiin toimineen yhteistyössä lainvalvontaviranomaisten kanssa ja odottaneen poliisin saapumista.

Banglamungin poliisi jatkaa tutkimuksiaan oikeustoimien jatkamiseksi. Kuljettajalle määrättiin verikokeet tarkan päihtymisasteen selvittämiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.