Kaksi Kiinan kansalaista pidätettiin Chiang Raissa, kun heidän väitetään ampuneen toista kiinalaista ja yrittäneen paeta naapurimaahan

Chiang Rai -

Kaksi Kiinan kansalaista pidätettiin Chiang Khongin alueella Chiang Raissa keskiviikkona, 6. heinäkuuta, koska heidän kerrottiin ampuneen toisen kiinalaisen Chiang Maissa ennen kuin he yrittivät paeta naapurimaahan.

Epäillyt, Li Min ja Wang Yu, jäivät kiinni keskikokoisella aseella ja 37 35 luodilla heidän ollessaan ajamassa Chiang Maista ja matkalla kohti Thaimaan ja Laon demokraattisen tasavallan rajaa Chiang Raissa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun 54-vuotias Kiinan kansalainen ammuttiin ja hänet hoidettiin paikallisessa sairaalassa Chiang Maissa. Hän kertoi poliisille, että kaksi kiinalaista asiakasta ampuivat hänet, jotka halusivat käydä kauppaa antiikkituotteilla Wat Ket Mueangissa. Tapaus sattui, kun molemmat osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen, mikä johti riitaan ja lopulta ampumiseen.

Kiinalaiset epäillyt pidätettiin poliisiasemalla alun perin syytettyinä murhan yrityksestä sekä aseiden ja ammusten hallussa pitämisestä ilman lupaa.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.