Thaimaan johtava verkkopalveluntarjoaja "AIS" ilmoittaa ostavansa Internet-yhtiön "3BB" 32.4 miljardilla bahtilla

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

  Thaimaan johtava puhelinverkkojen tarjoaja "Advanced Info Service (AIS)" on tänään, 4. heinäkuuta, ilmoittanut ostavansa Internet-yhtiön "Triple T Broadband Public Company Limited", joka tunnetaan paremmin nimellä "3 Broadband or 3BB" ja muut sen tytäryhtiöt. Jasmine-televiestintäteknologiayritys, jonka arvo on noin 32.4 miljardia bahtia.

Sunnuntaina AIS:n hallitus hyväksyi tytäryhtiönsä "Advance Wireless Network Company Limitedin (AWN)" ostamaan kaikki 7,529,242,385 XNUMX XNUMX XNUMX Triple T Broadband Public Company Limitedin (TTTBB) osaketta.

Kauppaan tulee tiedotteen mukaan myös TTTBB:n kaksi tytäryhtiötä.

Lisäksi AWN ilmoitti ostavansa Jasmine Broadband Internet Infrastructure Fundin ("JASIF") sijoitusosuuksia 1,520,000,000 19.00 32.420 XNUMX yksikön arvolla, mikä vastaa XNUMX % kokonaissijoituksesta, jonka arvo on noin XNUMX XNUMX miljardia bahtia.

AWN pyytää lupaa ostotapahtuman suorittamiseen Broadcasting Committeelta ja National Telecommunications Commissionilta (NBTC) ennen osakkeiden osto- ja sijoitusrahastosopimusten allekirjoittamista, joiden odotetaan valmistuvan vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Tämä lupa tarvitaan, ennen kuin se todella siirtyä eteenpäin.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.