Koh Phangan nimettiin maailman parhaaksi kohteeksi "työskentelylle" näkyvän verkkosivuston mukaan

Koh Phangan, Surat Thani -

  Etelä-Thaimaan Surat Thanissa sijaitseva Koh Phangan on nimetty maailman ykköskohteeksi niin sanotulle "työskentelylle" suuren verkkosivuston mukaan.

Hallituksen tiedottaja Thanakorn Wangboonchana kertoi Thaimaan tiedotusvälineille: "Pääministeri Prayut Chan-o-cha on tyytyväinen siihen, että Koh Phangan on osunut maailman parhaaseen 'työskentelykohteeseen'. Ranking järjesti sivuston "William Russell' joka on yritys, joka hoitaa henkivakuutuksia ja terveyssuunnitelmia."

"160 maasta ympäri maailmaa tehdyssä kyselyssä todettiin, että Koh Phangan Surat Thanissa on maailman paras kohde "työlle", joka yhdistää työnteon ja matkustamisen", Thanakorn lisäsi.

”Kyselyä pohdittiin neljästä tekijästä, jotka olivat ”kuukausikulut, netin nopeus, turvallisuus ja nautinto. Koh Phanganissa on ympäristö, joka sopii pitkäaikaiseen oleskeluun, ja siellä järjestetään myös maailmankuulu Full Moon Party”, Thanakorn selitti.

"Andaman Tourism työnnetään myös "World Class Wellness Destinations" -luettelon kärkeen maan talouden parantamiseksi Thaimaan passin poistamisen jälkeen heinäkuun 1. päivän jälkeen", Thanakorn huomautti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/