Bangkok nimettiin Kaakkois-Aasian kaupungin ykköseksi; Phuket nro 1 saari Aasian parhaiden palkintojen avajaisissa

Chiang Mai myös 10 parhaan kaupunkien listalla sijalla 6; Ko Samui ja Ko Phi Phi 10 parhaan saaren joukossa sijalla 2 ja sijalla 9.

Bangkok, 3. heinäkuuta, 2022 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on iloinen voidessaan ilmoittaa, että Bangkok on nimetty Kaakkois-Aasian ykköskaupungiksi ja Phuket Kaakkois-Aasian saareksi nro 1, avajaisissa ‘Asia’s Best Travel + Leisure Southeast Asia -palkinnot.

Chiang Mai pääsi myös Kaakkois-Aasian 10 parhaan kaupungin listalle sijalla 6th paikka. Ko Samui ja Ko Phi Phi pääsivät myös Kaakkois-Aasian 10 parhaan saaren listalle, 2.nd paikka ja 9th paikka.

Travel + Leisure Kaakkois-Aasia sanoi Bangkokista: “Jos lämpimät hymyt, mausteinen katuruoka ja tuulen tunteminen hiuksissasi kiihottavat kaupunkia moottoripyörällä tai tuk-tukilla, Bangkok osuu varmasti tavoitteeseensa. Jos pidät korkealaatuisista liinavaatteista yksityisissä uima-allassviiteissäsi ja Michelin-tähdellä palkituissa aterioissa, kaupunki tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden. Vietitpä sitten vain yön matkalla saarille, käytät Bangkokia Kaakkois-Aasian lisätutkimuksen solmukohtana tai vierailet sellaisessa paikassa, jonka suosittelemme olevan omistautunut loma itsessään, vaihtoehdoista ei ole pulaa. â€

Phuketista sanottiin: "Postikorttien hiekkapäiden ja Patongin vilinän lisäksi Phuketissa asuu monenlaisia ​​kaupunginosia - haluatko ylellistä luksusta, rantaklubijuhlatunnelmaa, paikallista hipsteriä, perheystävällistä , tai jooga ja detox? Thaimaan suurimmalla saarella on runsaasti ainutlaatuista majoitusta, ulkoilua ja nähtävyyksiä. Ja vau, tuleeko Phuket Town omaksi; pidä päivän tauko rannalta ja katso fotogeenista kiinalais-portugalilaista arkkitehtuuria sekä kukoistavaa ruoka- ja juomaelämää.’

Asian Best Awards 2022 -kilpailussa lukijat äänestivät useissa kategorioissa, mukaan lukien suosikkihotelleistaan, lomakohteistaan, ravintoloistaan ​​ja baareistaan ​​Kaakkois-Aasian alueella sekä erilaisilla "best of" -listoilla Kambodžassa, Hongkongissa, Indonesia, Malesia, Malediivit, Filippiinit, Singapore, Thaimaa ja Vietnam.

Thaimaan osalta luettelot sisältävät parhaat kaupunkihotellit, parhaat rantalomakohteet, upcountry-lomakohteet, parhaat hotellialtaat, parhaat hotellibaarit, parhaat hotellikylpylät, parhaat rantaklubit ja Thaimaan vuoden 2021 parhaat uudet avaukset (hotellit, ravintolat ja baarit).

Edellinen on Thaimaan Thaimaan matkailuviranomaisen lehdistötiedote.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.