Luksushotelli Tratissa selvitti tulipalon, kiistää jotkin tiedotusvälineiden väitteet ja korostaa, että niiden johtajat tekevät yhteistyötä Thaimaan viranomaisten kanssa

Trat –

Ylellinen hotelli Tratissa, Soneva Kiri Resort & Residences, julkaisi eilen, 1. heinäkuuta, lausunnon vastauksena poliisitutkintaan ja syytteisiin, joita kahta brittiläistä johtajaa ja yhtä thaimaalaista johtajaa vastaan ​​nostettiin 6. maaliskuuta sattuneesta huvilan tulipalosta, kuten paikalliset raportoivat. tiedotusvälineet.

Ilmoituksen mukaan tulipalo syttyi maaliskuussa heidän huvilassa numero 63, kuuden makuuhuoneen huvilassa, jossa oli tuolloin vieraita. Lomakeskuksen henkilökunta ja paikalliset viranomaiset kiiruhtivat paikalle ja sammuttivat palon. Vahinko ilmoitettiin vain huvilassa, eivätkä ne levinneet koko lomakeskukseen.

Soneva Kiri ilmaisee syvimmät osanottonsa tapahtuneen johdosta ja korosti, että vakuutusyhtiössä on meneillään vahinkojen ja vastuiden vahinkoarviointi. Hotelli on myös ollut tiiviissä ja jatkuvassa yhteydessä vieraisiin ja korvauksia on meneillään.

Hotelli totesi myös, että jotkin Thaimaan tiedotusvälineissä julkaistut tiedot olivat heidän mielestään epätarkkoja ja haluaisivat selventää tosiasioita ilmoituksen kautta. Lausunnossa mainitaan pääasiassa neljä kohtaa, mukaan lukien:

  1. Poliisi ei nostanut syytteitä ulkomaisille johtajilleen eikä heitä kutsuttu kuulusteluihin.
  2. Kuten edellä todettiin, Soneva Kiri on aina tehnyt täydellistä yhteistyötä viranomaisten kanssa. Kaksi ulkomaalaista johtajaa eivät lähteneet maasta pakoon oikeustoimia, kuten joissakin uutismediassa kerrottiin, koska he eivät olleet edes paikalla. Pidätysmääräyksiä ei annettu eikä johtajia syytetty mistään väärinkäytöksistä. Lisäksi he eivät ole Thaimaan asukkaita eivätkä olleet maassa tapahtumahetkellä.
  3. Useat joissakin tiedotusvälineissä esitetyt väitteet ovat epätarkkoja.
  4. Vakuutusyhtiön politiikan mukaan korvauksia ei voida maksaa ennen kuin tutkinta on saatu päätökseen.

Edellinen artikkelimme tästä tilanteesta lausuntoineen Thaimaan mediasta, on täällä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.