28-vuotias nainen hyppäsi kolmannen kerroksen asunnosta Nakluassa, väittää, että poikaystävä piti häntä vastoin tahtoaan huoneessa vuoden ajan

Naklua-

28-vuotias nainen hyppäsi kolmannen kerroksen parvekkeelta maahan Nakluan alueen asunnossa kello 10 viime yönä 30.

Nainen, jonka nimeä on salaistettu tilanteen herkkyyden vuoksi, selvisi kaatumisesta vain kohtalaisilla vammoilla.

Nainen kertoi ensiapuhenkilöille ja Nongpruen poliisille, ettei hän ollut itsemurhaaja, vaan oli päättänyt hypätä parvekkeelta pakoon poikaystäväänsä, jota ei heti tunnistettu ja jonka hän väitti pitäneen häntä vastoin tahtoaan asunnossa noin vuoden ajan.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät veivät hänet paikalliseen sairaalaan jatkohoitoa varten.

Nongpruen poliisi ilmoitti The Pattaya Newsille, etteivät he ole täysin vakuuttuneita naisen väitteestä ja aikovat keskustella hänen ja muiden asianosaisten kanssa hänen toivuttuaan vammoistaan.

TPN-media toimittaa kaikki lisäpäivitykset tähän tarinaan, jos ja kun ne tulevat saataville asiaankuuluvilta virastoilta ja viranomaisilta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/