Thaimaan poliisin väitetään olevan etsimässä kahta brittiläistä hotellijohtajaa Tratissa sen jälkeen, kun heidän hotelliinsa syttyi tulipalo, jonka seurauksena kaksi turistia loukkaantui

Trat –

Thaimaan poliisin väitettiin etsineen kahta brittiläistä hotellijohtajaa ja thaimaalaisen yrityksen johtajaa sen jälkeen, kun heidän hotellissa Koh Kutissa (Kood) Tratin maakunnassa syttyi tulipalo, joka aiheutti kaksi turistia loukkaantuneen ja merkittävän omaisuuden. vahingoittaa.

Poliisi kenraaliluutnantti Sompong Chingduang, Thaimaan kuninkaallisen poliisin apulaispäällikkö, ja hänen tiiminsä saapuivat Tratin provinssin poliisiasemalle eilen 30. kesäkuuta seuraamaan tulipalon etenemistä Soneva Kiri Resort & Residencesissä Kohilla. Kood.

Poliisi nosti syytteen Tropical Island Co., Ltd:tä sekä Sonevakiri Resort Villa Resortin omistajaa ja sen johtajia vastaan. Nimet ovat brittiläisiä johtajia, Sonashah Shivdasani, 45, ja Karl French, 40, ja thaimaalainen johtaja Patchaya Aawawanon, 37. Heitä kaikkia syytetään tulipalon aiheuttamisesta huolimattomuudesta, vahingon aiheuttamisesta ihmisten omaisuudelle, muiden henkilöiden vaarantamisesta sekä sallimisesta. muut voivat käyttää rakennusta hotellitoimintaan ilman paikallisten viranomaisten lupaa.

29. kesäkuuta thaimaalainen johtaja Patchaya ilmoittautui viranomaisille kutsun mukaisesti tunnustaakseen syytökset tällaisista rikoksista. Kahta Britannian kansalaista etsitään parhaillaan syytteeseenpanoa varten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.