Pääministeri vierailee Chiang Maissa tänä aamuna seuratakseen "Mae Kuang Udom Thara Dam" -vesihankkeen edistymistä

KUVA: Naewna

Chiang Mai -

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O'Cha vieraili eilen 29. kesäkuuta Chiang Maissa seuratakseen "Mae Kuang Udom Thara Dam" -hankkeen etenemistä, jonka tavoitteena oli lisätä vesimäärää säiliössä.

Pääministeri ja hänen valtuuskuntansa saapuivat pohjoiseen maakuntaan noin klo 9. tarkastaakseen edistymistä Mae Taengin alueella. Hän kertoi, että hallitus myönsi budjetin hankkeen tukemiseen vuonna 00 ja halusi jatkaa, koska hallitus aikoi saada hankkeen valmiiksi vuoteen 2015 mennessä ja se on tehtävä mahdollisimman nopeasti.

Kenraali Prayut myönsi vierailun aikana joitakin ongelmia, erityisesti maa- ja metsätalousalueiden osalta. Siksi hän määräsi luonnonvara- ja ympäristöministeri Warawut Silpa-archan sekä digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeri Chaiwut Thanakmanusornin kuuntelemaan ihmisten valituksia ja mielipiteitä.

Pääministeri sanoi: ”Kiinnitimme tähän hankkeeseen suurta huomiota. Nyt joissakin suunnitelmissa on edelleen ongelmia, joten meidän on katsottava, mitä ne ovat ja vauhditettava toimia ajoissa. Jos se viivästyy, kaikki vaikuttaa. Mitä hitaammin tämä etenee, sitä useammat ihmiset eivät hyödy."

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.