Thaimaan islamilainen neuvosto vastusti kannabista, avioliittotasa-arvoa ja alkoholilakien keventämistä koskevia progressiivisia lakeja ja lakeja

KUVA: Prachachat

Thaimaa-

Thaimaan eteläislamilainen neuvosto julkaisi tuhansia thaimaalaisia ​​muslimeja edustavan ryhmän lausunnon, jonka mukaan he hylkäävät ja vastustavat Thaimaan viimeaikaisia ​​edistyksellisiä lakeja ja lakeja.

Valtuuston lausunto on annettu eilen 24.

Lakiehdotukset ja lait, joita he vastustavat, ovat edistyksellisiä toimenpiteitä, jotka neuvoston edustajien mukaan ovat islamilaisten opetusten vastaisia ​​ja sopimattomia.

Neuvosto vastustaa äskettäistä kannabiksen dekriminalisointia ja kannabissääntöjen lieventämistä, tasa-arvoa avioliittolakia, jotka antaisivat laillisesti samaa sukupuolta olevien kumppanien avioitumisen tai tasavertaisen kumppanuuden, sekä progressiivinen alkoholilaki, joka mahdollistaisi enemmän pieniä ja keskisuuria alkoholipanimot pääsemään markkinoille ja kilpailemaan suuria thaimaalaisia ​​panimoita vastaan. Valtuusto vastustaa myös viihdepaikkojen ja baarien aukioloaikoja koskevien sääntöjen keventämistä.

TPN huomauttaa, että vaikka muslimit ovat vähemmistöryhmä Thaimaassa, he ovat hyvin edustettuina tietyissä poliittisissa ryhmissä, ja jotkut näkyvät poliitikot ovat ilmoittaneet äänestävänsä kaikkia näitä lakeja vastaan ​​henkilökohtaisista uskonnollisista syistä.

Neuvosto pani myös merkille, että WHO ja Yhdistyneet Kansakunnat vastustivat kannabiksen laillistamista muihin kuin lääkinnällisiin tarkoituksiin ja korostivat mahdollisia terveysongelmia, jotka liittyvät virkistyskäytön sallimiseen uskonnollisten huolenaiheidensa lisäksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/