Nongpruen osapiiri järjestää maastopyöräkilpailut 26. kesäkuuta kerätäkseen rahoitusta apua tarvitseville opiskelijoille

Nongpruen alapiiri, Banglamung -

Nongpruen osa-alueella järjestetään maastopyöräkilpailut lähellä Mabprachan Reservoiria 26. kesäkuuta. Kaikki tuotot lahjoitetaan taloudellisesti heikoille lapsille.

Nongpruen pormestarin mukaan kilpailu oli lykätty kolmella vuodella Covid-19-pandemian vuoksi. Mutta tällä kertaa kilpailu teki paluunsa pormestarin mukaan yhdeksi Thaimaan kolmesta kauneimmasta radasta. Mabprachanin tekojärvi. Napsauta alleviivattua tekstiä saadaksesi ohjeet.

Lisäksi kaikki näistä kilpailuista saadut voitot lahjoitetaan koulupukujen ostamiseen taloudellisesti vaikeuksissa oleville opiskelijoille Nongpruen alapiirissä.

Kurssi aukeaa 9 klo 26. Sisäänpääsy on ilmainen!

Kuva: วรัญญา

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.