Thaimaan ensimmäinen satelliitti "THEOS-2", joka laukaistiin virallisesti vuoden 2023 alussa

KUVA: NSTDA

Kansallinen -

Thaimaan hallitus aikoo laukaista ensimmäisen thaimaalaisen satelliitin avaruuteen ensi vuoden alussa, hallituksen apulaistiedottaja Ratchada Thanadirek raportoi tänään, 23. kesäkuuta.

Varapuheenjohtajan mukaan yli 2 thaimaalaista satelliittiinsinööriä on kehittänyt valtion rahoittaman THEOS-20:n, ja sen järjestelmiä testataan parhaillaan Sri Rachassa, Chonburissa sijaitsevassa Satellite Assembly and Testing Centerissä, Geo-Informmaticsin suorittamana. ja Space Technology Development Agency (GISTDA).

"THEOS-2" on pieni satelliitti ja ensimmäinen maanhavainnointisatelliitti Thaimaassa, joka pystyi tallentamaan kuvia noin metrin pikseliä kohden. Kun satelliitti on laukaissut avaruuteen, se kiertää maata 13-14 kertaa päivässä ja ohittaa Thaimaan 3-4 kertaa päivässä.

"Se katsotaan läpimurtoksi Thaimaan avaruusasioiden kehityksessä, mikä on hyödyllistä maan kehitykselle tulevaisuudessa", Ratchada lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.