33-vuotiaan thaimaalaisen naisen väitetään tukehtuneen sedanissaan olevalla hiilipatterilla ja kuolee Pattaya Beach Roadilla

Pattaya Beach Road -

Väitetään, että 33-vuotias thaimaalainen tukahdutti itsensä sedanissaan olevaan hiilipannuun ja kuoli Pattaya Beach Roadilla.

Pattayan poliisi vastasi vartijan kuolemanilmoitukseen North Pattaya Beach Roadilla Nakluan osa-alueella Banglamungissa, Chonburissa, noin kello 5 eilen 30. kesäkuuta.


Pattaya Newsin toimittajien mukaan poliisi löysi valkoisen Honda City -sedanin pysäköitynä North Pattaya Beach Roadilta tunnettua hotellia vastapäätä. Naisuhri, 33, löydettiin kuolleena kuljettajan istuimelta. Lainvalvontaviranomaiset salasivat hänen nimensä.


Pattaya News -lehden toimittajien mukaan poliisi suoritti alustavan ruumiinetsinnön, mutta ei löytänyt haavoja tai mustelmia, jotka viittaisivat tappeluun. Viranomaiset löysivät kuitenkin hänen autostaan ​​käytetyn vanhan tyylisen hiilipannun, jolla he uskoivat uhrin tukehtaneen itsensä.
Päätodistajan, 42-vuotiaan hotellin vartijan Ed Inzeen mukaan uhri pysähtyi tälle paikalle 7. kesäkuuta kello 18, mutta hän ei epäillyt sitä ennen kuin näki, että auto ei liikkunut kahteen. päivää, joten hän meni tarkastamaan ja löysi hänet kuolleena.


Pattayan poliisin mukaan uhrin omaiset ilmoittivat, että hän valmistui maisteriksi ja työskenteli Laem Chabang Portissa. He epäilivät hänen saaneen periksi työstressille tai olemassaololleen synnynnäinen sairaus.
Toistaiseksi hänen ruumiinsa on siirretty sairaalaan kuolemansyyn selvittämiseksi tehtävään ruumiintutkimukseen. Poliisi kuulusteli hänen sukulaisiaan uudelleen selvittääkseen hänen motiivinsa.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.