Poliisi jahtaa kahta muuta epäiltyä, jotka murhasivat thaimaalaisen pariskunnan Taiwanissa ja palasivat Thaimaahan viime lauantaina

Chiang Mai -

Lisää pidätysmääräyksiä annettiin kahdelle thaimaalaiselle epäillylle, jotka tappoivat thaimaalaisen pariskunnan Taiwanissa ja palasivat Thaimaahan, Thaimaan kuninkaallisen poliisin komissaari raportoi lauantaina 18. kesäkuuta.

Poliisin kenraali Suwat Jangyodsuk Thaimaan kuninkaallisesta poliisista paljasti sen lehdistölle 35-vuotias pääepäilty Santi “Wang†Supa-apiradeepailin, joka antautui Chiang Main poliisille perjantaina oli kuulemma tunnustanut, että murhaan osallistui vielä kaksi thaimaalaista, jotka saapuivat Thaimaahan kesäkuun 11. päivänä.

Santia syytettiin Prasert Noratin ja Potjanee Sae Lin sekä heidän viiden kuukauden ikäisten syntymättömien kaksosten tappamisesta Taiwanissa 8. kesäkuuta ja kätki heidän ruumiinsa auton tavaratilaan ennen kuin hylkäsi heidät rautatieaseman parkkipaikalle Taoyuanin erikoiskeskuksessa. kunta Luoteis-Taiwanissa. Sitten hän pakeni kotikaupunkiinsa Chiang Maihin, jossa hän myös antautui myöhemmin viranomaisille.

Poliisi laajensi sitten tutkintaa ja onnistui lopulta tunnistamaan väitetyt osallistujat, nimittäin Samart Saelee ja Thanawat Pumkhemthong. Tutkijat keräävät parhaillaan todisteita ennen kuin he pyytävät rikostuomioistuinta antamaan pidätysmääräyksiä murhasta ja viemään ne oikeudenkäyntiin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.