51-vuotias kiinalainen kiipesi Jomtien Beachin tsunamihälytystorniin, ja hänen väitetään olevan järkyttynyt kiinteistöhuijauksen johdosta.

Pattaya, Chonburi -

51-vuotias kiinalainen mies kiipesi Jomtien Beachin tsunamihälytystorniin Jomtienin yömarkkinoita vastapäätä sen jälkeen, kun häneltä väitettiin huijatuksi miljoona bahtia kiinteistöhuijauksessa. Huijarin kerrotaan myös uhkaavan miestä.

Eilen, 15. kesäkuuta, Pol. Eversti Kulchat Kulchai vastasi mahdolliseen itsemurhayrityksen raporttiin tsunamihälytystornissa Jomtien Beachin vieressä yömarkkinoiden edessä Banglamungin Nong Pruen osa-alueella Chonburissa. Uhri uhkasi hypätä tsunamihälytystornista.


Tapahtumapaikalle kerääntyi joukko sivullisia ennen kuin poliisit saapuivat paikalle. 51-vuotias kiinalainen herra Q (koko nimeä TPN ei salaa) roikkui 20 metriä korkean tornin tikkaissa ja uhkasi hypätä, kertoo The Pattaya News -toimittaja maassa.


Upseerit, mukaan lukien kiinalainen tulkki, yrittivät alistaa häntä neljä tuntia, mutta epäonnistuivat, kunnes tulkki päätti kiivetä tikkaita ylös puhuakseen hänelle ylhäältä, Pattaya News -toimittajan mukaan. Mr. Q sitten lopulta rauhoittui ja laskeutui tornista ilman vammoja.


Uhri kertoi poliiseille, että häneltä huijattiin kiinteistöhuijauksessa miljoona bahtia, ja hän nosti oikeuteen huijaria vastaan ​​Pattayan poliisiasemalla. Huijari toi kuitenkin yrityksensä uhkailemaan häntä, mikä aiheutti hänelle ylivoimaisen stressin ja pakotti hänet harkitsemaan henkensä ottamista, tulkki kertoi The Pattaya News -toimittajalle.


Pol. Eversti Kulchat Kulchai, joka on myös Pattayan poliisiaseman päällikkö, sanoi, että Q:n kanne oli jo siirretty syyttäjälle. Hän myös tekisi tapauksen ja herra Q:n hyvinvoinnin seuranta.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.