Lehdistötiedote: Austin on vaikuttunut kumppanuudesta ja ammattitaidosta Yhdysvaltain yksikön Thaimaassa

Puolustusministeri Lloyd J. Austin III vierailee Bangkokissa, Thaimaassa, 13. kesäkuuta 2022 sijoitettujen palvelun jäsenten luona. Austin vierailee kuningaskunnassa vastinvierailuilla, jotka jatkavat tärkeitä askeleita kohti Yhdysvaltain ja Thaimaan liittouman modernisoimista ja syvyyden ja leveyden laajentamista. sotilaallista yhteistyötä. (DoD-kuva Chad J. McNeeley)

Yhdysvaltain sotilaallinen ponnistelu Thaimaassa on todella yhteinen yritys, ja puolustusministeri Lloyd J. Austin III:lla oli tilaisuus nähdä se, kun hän tapasi tänään Thaimaan Yhdysvaltain sotilaallisen neuvoa-antavan ryhmän sotilaita, merimiehiä ja merijalkaväen sotilaita.

Mies liikeasuissa kohtaa naisen armeijan univormussa. Molemmilla on kasvonaamiot.

Vuonna 1953 perustettu ryhmä työskentelee Thaimaan kuninkaallisessa sotilaskeskuksessa Bangkokissa. Palvelun jäsenet myös kulkevat maan läpi työskennellen thaimaalaisten liittolaisten kanssa kaikessa taktiikoista ja koulutuksesta lääketieteeseen ja kunnossapitoon.

Austin tapasi lääkäreitä, merijalkaväen vartijoita sekä lentomiehiä ja sotilaita harjoituksissa.

"Kiitos siitä, mitä teet, edustaen Yhdysvaltoja", sihteeri sanoi. ”Tästä näkökulmasta katsottuna tämä on kaunis paikka, koska se on upea osoitus yhteisyydestä ja ammattitaidosta. Juuri siitä Yhdysvaltain armeijassa on kyse."

Puolustusministeri Lloyd J. Austin III tapaa palvelun jäseniä.

Austin huomautti, että melkein kaikki Yhdysvaltain armeijassa tehdään yhteisen tiimin toimesta. ”Ja yhteisyys, kuten tiedät, on asia, jota ei voi vain heiluttaa taikasauvaa ja saada tapahtumaan 11. tunnilla, kun sitä tarvitsee. Sinun täytyy elää sillä tavalla joka päivä”, hän sanoi. "Oppikaa siis toisistanne. Ota selvää, kuinka täydennät toistesi ponnisteluja ja mikä osuus palvelullasi on kokonaiskuvassa.”

Austin kysyi, oliko Thaimaassa avaruusvoimien vartijoita, ja kun hän huomasi, ettei niitä ollut, hän sanoi, että "täytyy korjata se".

Mutta se ei ole vain yksikön yhteinen osa, johon hän keskittyi. Hän puhui myös Thaimaan osuudesta. "Moniin tapauksiin johtuen siitä, mitä teet, joudut kosketuksiin ihmisten kanssa tästä maasta ja muista maista", hän sanoi. "Sinä muokkaat heidän mielipiteensä Amerikan yhdysvalloista. Minun kokemukseni on ollut, että olette maamme parhaita lähettiläitä. Ihmiset oppivat Amerikasta, sinun silmiesi kautta, heidän kokemustensa kautta. Ja toivon, että et koskaan unohda sitä."

Liikeasuissa pukeutunut mies puhuu paraatilevossa seisovan virkapukuisten joukon edessä.

Austin kiitti yksikön thaimaalaisia ​​isäntiä. "Ne mukautuvat tarpeisiimme ja helpottavat yhteentoimivuutta heidän kanssaan", hän sanoi. "Olemme kiitollisia siitä. Samalla tavalla tuomme paljon pöytään auttaaksemme heitäkin. Jälleen, aivan kuten meille on tärkeää tehdä yhteistyötä eri palveluiden kanssa, on ehdottoman tärkeää, että teemme yhteistyötä liittolaisten kanssa täällä, jotta olemme yhteentoimivia. Jälleen, se on toinen asia, jota et voi odottaa viimeiseen minuuttiin, 11. tuntiin ja odottaa menestyväsi."

Myöhemmin päivällä hänen kanssaan matkustaneen median kanssa käydyn keskustelun aikana Austin otti uudelleen esille yksikön miehet ja naiset. "On todella vaikuttavaa nähdä yhteisyyden esitys täällä", hän sanoi. "Armeija, ilmavoimat, laivasto ja merijalkaväki toimivat yhdessä saumattomalla tavalla edustaakseen Amerikan yhdysvaltoja ja auttaakseen luomaan valmiuksia kumppaneillemme täällä. Joten nuoremme keskittyvät edelleen käsillä olevaan tehtävään ja palvelevat amerikkalaisia ​​erittäin, erittäin hyvin.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.