Pattaya Ruamjain poliittinen ryhmä kehottaa vaalilautakuntaa keskeyttämään uuden Pattayan pormestarin hyväksymisen väitettyjen väärinkäytösten vuoksi

KUVA: Matichon

Pattaya -

Pattaya Ruamjain poliittinen tiimi, jota johti toiseksi sijoittuva Pattayan pormestariehdokas Sinchai Wattanasartsathorn, teki valituksen Pattayan uuden pormestarin sertifioinnin keskeyttämisestä väittäen, että tämä oli havainnut kolme väärinkäytöstä.

Sinchai Wattanasartsathorn, joka on Pattayan Ruamjain pormestariehdokas, matkusti vaalilautakunnan toimistoon tänään, 13. kesäkuuta, seuratakseen aiempaa valitustaan ​​Pattayan uuden pormestarin sertifioinnin keskeyttämisestä, koska hän väitti, että vaalit olivat epärehellisiä. Hän ehdotti sen lykkäämistä, kunnes hänen valituksensa on ratkaistu.
Sinchai kertoi Associated Pressille, että hän teki todisteita sisältävän valituksen 7. kesäkuuta, vaikka hän ei täsmentänyt ketä syytti väärinkäytöksistä. Hänen valituksensa sisälsi kolme väärinkäyttöä: 1. Äänten ostaminen. 2. Voittaja ehdokas piti juhlan ja jakoi lentolehtisiä mainostaakseen itseään. 3. Jotkut äänestyspaikan henkilökuntaa käytettiin osallistumaan voittaneen ehdokkaan mielenosoitukseen.
"Minulle kerrottiin, että vaalilautakunta julkistaa vaalien virallisen tuloksen tänään tai huomenna (14. kesäkuuta), vaikka olen jo tehnyt valituksen siitä", Sinchai sanoi.
”Arvoituksen 17 §:n perusteella katson, että ilmoitus on tarkoitus jättää 60 päiväksi, kunnes valitus on ratkaistu. Tällä välin kaupungin hallinnolle ei todellakaan ole haittaa, koska siitä vastaa pysyvä sihteeri”, Sinchai lisäsi.
Sinchai ilmaisi huolensa siitä, että hänen valituksensa jätettäisiin huomiotta, koska voittajaehdokas saattaa puuttua hänen todisteisiinsa, jos hänet hyväksyttäisiin Pattayan uudeksi pormestariksi.

Epävirallisten raporttien mukaan Poramase “Beer” Ngampiches, Rao Rak Pattaya -joukkueen ehdokas nro 1, on johtoasemassa (klikkaa).
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.