Matkailuministeriö lykkää 300 bahtin "maapääsymaksun" perimistä ja esittää "Thailand Pass" -peruutusehdotuksen kansalliselle Covid-19-keskukselle

KUVA: Lähetä tänään

Kansallinen -

Matkailu- ja urheiluministeriö on päättänyt lykätä 300 bahtin "maapääsymaksun" perimistä tämän vuoden neljännelle neljännekselle ja aikoo ehdottaa "Thailand Pass" -rekisteröinnin peruuttamista ensi kuusta alkaen.

Matkailuministeri Phiphat Ratchakitprakarn paljasti, että lykkäys päätettiin tehdä lisäselvityksiä ja harkita perusteellisesti kaikkia asiaan liittyviä ulottuvuuksia, erityisesti sitä, kuinka maalletulomaksua tulisi hänen pohdinnan mukaan harkita uudelleen halvemmaksi kuin meri- ja lentomaksu. Tämä pätee Phiphatin mukaan erityisesti lähimaihin, kuten Malesiaan ja Kambodžaan, joissa 300 bahtin pääsymaksu maahan on monille merkittävä.

Tarkistettu ehdotus tuodaan uudelleen hallitukseen, mahdollisesti seuraavan kahden kuukauden aikana. Jos se hyväksytään, maksut peritään 90 päivää Royal Gazetten julkaisemisen jälkeen, mikä voi olla vuoden 2022 neljännen neljänneksen ja vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen välillä.

Thailand Passin peruuttamisesta Phiphat kertoi edelleen Associated Pressille, että ministeriö esittää asiaa CCSA:lle (Center for Covid-19 Situation Administration) seuraavassa kokouksessaan. Ehdotukseen sisältyy vakuutusvelvollisuuden poistaminen. Hän uskoo, että peruuttaminen voisi houkutella lisää ulkomaalaisia ​​turisteja, koska heidän ei enää tarvitse ostaa matkavakuutusta tai käydä läpi monimutkaisia ​​maahantulomenettelyjä.

Seuraava suuri CCSA-kokous on perjantaina 17. kesäkuuta. ja sen on määrä kattaa myös naamiomandaatit ja myöhemmät yöelämän ja viihdepaikkojen lailliset avaukset.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.