Ulkomaalaisen kuljettajan lava-auto kaatui varhain tänä aamuna Pattayalla, kuljettaja ei loukkaantunut

Bang Lamung, Chonburi —

Ulkomaalaisen kuljettajan lava-auto kaatui varhain tänä aamuna Pattayan alueella.

Kello 1 aamulla tänään, 9. kesäkuuta, Sawang Boriboon Thammasathanin pelastuskeskus vastasi auto-onnettomuusraporttiin Siam Country Club Rd:llä Pongin osa-alueella Bang Lamungissa Chonburissa.


Onnettomuuspaikalta löydettiin harmaa Ford Ranger -lava-auto ylösalaisin. Sen vieressä seisoi ulkomaalainen miespuolinen kuljettaja (nimeä ja ikää ei ilmoitettu) laupias samarialainen, joka auttoi hänet ulos kuorma-autosta. Kuljettaja sai vain lieviä vammoja, vaikka kuorma-auto tuhoutui kokonaan. Hän myös kieltäytyi puhumasta lehdistölle pelastustyöntekijöiden mukaan.


Yllä olevassa kuvassa olevan laupias samarialaisen mukaan hän nukkui onnettomuushetkellä, kun hän kuuli kovaa ääntä. Sitten hän seurasi melua ja huomasi kuorma-auton kaatuneen ja kuljettajan jääneen sisälle, joten hän kutsui pelastushenkilöstön ja auttoi kuljettajan ulos.

Poliisi tarkastaa aluksi turvamateriaalit ja kysyy kuljettajaa jatkaakseen mahdollisia oikeustoimia.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.