Thaimaan "Progressive Liquor Act" -laki hyväksyi ensimmäisen käsittelyn parlamentissa keskiviikkona

KUVA: iLaw

Kansallinen -

Thaimaan hallitus on äänestänyt "Progressive Liquor Act" -lain puolesta ensimmäisessä käsittelyssään parlamentissa keskiviikkona 8. kesäkuuta.

Lakiesitys, jota Move Forward -puolue esitti ensimmäisen kerran helmikuussa, tähtää valmisteverolain BE153 2560 pykälän muuttamiseen ja korostaa sen, mitä lakiehdotuksen kannattajat kutsuvat viinatuotannon oligopoliksi, sekä antaa mahdollisuuden pienille -keskikokoiset panimot pääsemään viinamarkkinoille.

Muutosehdotuksen suuret muutokset antavat alkoholintuottajille mahdollisuuden valmistaa juomia laillisesti kotimaan kulutukseen ilman laillisia lupia.

Jos paikalliset panimot haluavat myydä tuotteitaan, ne eivät vaadi monimutkaisia ​​menettelyjä, kuten yritysten rekisteröintitodistuksia ja pääomavaatimuksia. He eivät saa tunnistaa alkoholijuomien tuotantokapasiteettia ja työntekijöiden määrää. Niiden tarkoituksena on antaa pienille panimoille mahdollisuus aloittaa liiketoimintansa kätevästi ja tehdä niille tilaa markkinoilla.

Laki hyväksyttiin äänin 178 puolesta, 137 vastaan ​​ja 15 tyhjää. Hallitus perustaa erityisvaliokunnan tutkimaan ja käsittelemään lakiesitystä seuraavassa esityslistassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.