Lehdistötiedote: Amiraali John Aquilino, Yhdysvaltain Intian ja Tyynenmeren komentoalueen komentaja vierailee Thaimaassa 7.-9. kesäkuuta

Seuraava on Yhdysvaltain Thaimaan suurlähetystön ja konsulaatin lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat omiaan.

Amiraali John Aquilino, Yhdysvaltain Indo-Tyynenmeren komentajan komentaja, vierailee Thaimaassa 7.-9. kesäkuuta johtamaan Yhdysvaltojen puolta ensimmäisessä Yhdysvaltain ja Thaimaan välisessä vanhempien johtajien vuoropuhelussa. Amiraali Aquilino tapaa myös kollegansa Thaimaan puolustusministeriöstä ja Thaimaan kuninkaallisista asevoimista. Tämä on amiraali Aquilinon toinen vierailu Thaimaahan Yhdysvaltain Info-Pacific Command -osaston komentajana, ja se on osa meneillään olevia toimia, joilla tuetaan Thaimaan sotilaallista modernisointia, syvennetään Yhdysvaltain ja Thaimaan liittoa sekä edistetään vapaata ja avointa Intian ja Tyynenmeren aluetta.

Admiral Aquilino valmistui Navy Fighter Weapons Schoolista (TOPGUN) ja Joint Forces Staff Collegesta ja suoritti Harvard Kennedy Schoolin kansallisen ja kansainvälisen turvallisuuden koulutusohjelman. Amiraali Aquilino aloitti Indo-Tyynenmeren komennon komentajana toukokuussa 2021. Hän on maan vanhimman ja suurimman taistelijoiden komentajan 26. komentaja. Yhdysvaltain Intian ja Tyynenmeren johtoon kuuluu 380,000 36 sotilasta, merimiestä, merijalkaväkeä, lentomiestä, vartijaa, rannikkovartijoita ja puolustusministeriön siviilejä, ja se on vastuussa kaikesta Yhdysvaltain sotilaallisesta toiminnasta Intian ja Tyynenmeren alueella, joka kattaa 14 maata, 50 aikavyöhykettä ja yli XNUMX % maailman väestöstä.

Linkki Bioon: https://www.navy.mil/Leadership/Flag-Officer-Biographies/BioDisplay/Article/2236089/admiral-john-aquilino/

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.