Tutustu galaksiin ja aja avaruusaluksella VR:ssä terminaalissa 21 sijaitsevassa "Mission to the Galaxy by Space Inspiriumissa"

 Jos pidät tilasta ja asut tällä hetkellä Pattayassa, tämä siisti, scifi-aiheinen näyttely voi olla juuri oikea paikka tutustua siihen. 

Mission to the Galaxy on Space Inspiriumin tuoma avaruuden ja tähtien tutkiminen. Näyttelyssä voit matkustaa galaksissa ja ottaa kuvia läheltä valaistujen tähtien kanssa, mukaan lukien aurinko! Tutkimusmatkasi ensimmäisen lennon astronautina tuntuu mukaansatempaavammalta, kun käytät tietysti avaruuspukua, jota voit käyttää VR:n avaruusaluksen kapteenina. 

Liity Mission to the Galaxy -ohjelmaan nyt Terminal21 Pattaya -ostoskeskuksessa. Usko tai älä, voit osallistua kaikkiin näyttelyn aktiviteetteihin ilmaiseksi, mukaan lukien VR Laser, Topography Mapping, Snap The Moon, Dream Mission ja Galaxy Coloring. Saat myös eksklusiivisen "Ticket to the Galaxy" -lipun, jos läpäiset kaikki viisi tehtävää. 

Sijainti: Third Floor (San Francisco), Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Päivämäärä: Nyt 19. kesäkuuta asti

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.