Thaimaan matkailuministeri ehdottaa Thailand Passin peruuttamista seuraavassa Covid-keskuksen kokouksessa

Bangkok -

  Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri valmistautuu ehdottamaan Thaimaan pääministerille "Thailand Passin" peruuttamista maahan saapuville ulkomaalaisille houkutellakseen lisää turisteja Phuketiin ja muihin johtaviin turistikohteisiin.

Ministeri Phiphat Ratchakitprikarn paljasti tänään 6. kesäkuuta, että maan avauduttua uudelleen Phuket Sandbox- ja Test&Go-toimenpiteiden mukaisesti turisteja saapui saarelle vähitellen tiukoista säännöksistä huolimatta. Phuketiin oli matkustanut noin 20,000 30,000-8,000 12,000 henkilöä kuukaudessa Phuket Sandbox -toteutuksen puitteissa ja noin 20,000 XNUMX-XNUMX XNUMX henkilöä päivässä Test&Go-toimenpiteiden puitteissa. Kun tällaisia ​​toimenpiteitä luovutaan, matkailijoita on nyt noin XNUMX XNUMX päivittäin.

Ministeri pyrki nostamaan ulkomaisen matkailijan määrän 30,000 XNUMX:een päivässä. Niinpä "Thailand Passin" peruuttamisella on tärkeä rooli ministerin suunnitelman mukaan.

”Kun Thailand Pass peruutetaan, uskomme, että turisteja olisi noin 30,000 40,000 päivässä kesäkuun jälkeen. Ja vuoden loppuun mennessä määrä voi olla 50,000 100,000-1 3 ihmistä päivässä. Covidia edeltävänä aikana maassa oli kerran maksimissaan XNUMX XNUMX turistia päivässä, joten meidän on saavutettava tämä tavoite. Thailand Passia on parannettu huomattavasti, mutta se on edelleen haitaksi monille mahdollisille matkailijoille ja vaikeuttaa myös suurten ryhmien, kuten matkatoimistojen, matkojen koordinointia. Se on myös merkittävä pelote lyhyille kiireellisille matkoille lähimarkkinoilta, kuten Intiasta ja Malesiasta, joille Covidia edeltävä aika tulisi XNUMX-XNUMX vapaapäiväksi viikonloppuna. Tämä on nyt vaikeampaa Thailand Passin ansiosta. Phiphat totesi.

Ministeri ehdottaisi asiaa pääministerin käsiteltäväksi seuraavassa CCSA:n (Center for Covid-19 Situation Administration) kokouksessa matkailijoiden lisäämiseksi ja kotimaan talouden piristymisen vauhdittamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.