55-vuotias naiskuljettaja ampui väitetysti moottoripyöräilijöiden takaa Chonburissa

Phan Thongin alue, Chonburi -

55-vuotiasta naiskuljettajaa ammuttiin kaksi kertaa ajon aikana, väitetysti kahden takaa-ajoa ajaneen moottoripyöräilijän toimesta. Poliisi on alun perin olettanut a kotikiista oli syynä.

Phan Thongin poliisille ilmoitettiin ammuskelutapahtumasta Suk Prayun Rd -kadulla Phanat Nikhomin alueella Map Pongin osa-alueella, Phan Thongin alueella, Chonburissa., eilen iltapäivällä, 1. kesäkuuta 2022.


Poliisi löysi Honda Civicin, jonka tuulilasissa oli yksi laukausreikä ja kaksi kuljettajan puolen ikkunasta.

Naisuhri, 55-vuotias Apasara Kasemsuan, sai kaksi vakavaa ampumahaavaa oikeaan olkapäähän ja poskeen. Poliisin mukaan epäilty ase oli 9 mm:n pistooli. Uhri vietiin nopeasti lähimpään sairaalaan ensiapuun.


Tada Thong-in, 23-vuotias silminnäkijä, kertoi paikalliselle medialle, että hän näki kahden kypärät pukeutuneen moottoripyörän kypärän jahtaavan naista ja ampuvan häntä 4-5 kertaa. Naisen sedan törmäsi sitten tien reunaan, ja epäillyt kiihtyivät Phanat Nikhomin alueelle.


Pol. Eversti Anek Butin, Phan Thongin poliisipäällikkö, oletti, että motiivi saattaa johtua kotikiistasta, mutta tarvitsisi uhrin todistuksen. Aluksi poliisi tarkasteli tien varrella CCTV-materiaalia tunnistaakseen epäillyn rekisterinumeron.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.