Reader Talkback Thailand -tulokset: Oletko optimistinen vuoden 2022 toisen puoliskon suhteen Thaimaassa matkailun kannalta?

KUVA: Thansettakij

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Reader Talkback Thaimaa: Oletko optimistinen vuoden 2022 toisen puoliskon suhteen Thaimaassa matkailun kannalta?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Kun Covid-19-rajoitukset helpottavat Thaimaassa jatkuvasti, ja Thailand Pass voidaan mahdollisesti luopua lähitulevaisuudessa, baarit ja yöelämä avataan laillisesti ja paljon muuta, oletko optimistinen Thaimaan matkailun suhteen vuoden 2022 jälkipuoliskolla? Koska Test and Go on jo pudonnut 1. toukokuuta, enemmän turisteja palaa vähitellen, mutta monet kriitikot sanovat, että lisätoimia tarvitaan. Kuitenkin muut globaalit ongelmat, kuten Venäjän sota Ukrainan kanssa, Kiinan Covid Zero -politiikka sekä polttoaineen ja perushyödykkeiden nousevat hinnat, ne haittaavat myös matkailua. Myönnettäköön, että mikään on parempaa kuin lähes täydelliset rajojen sulkemiset miinus massiiviset karanteenit vuosina 2020 ja 2021, mutta miltä seuraavat kuusi kuukautta näyttävät?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-==-=-=-=-=-

Chris-Avaa baarit uudelleen ilman ulkonaliikkumiskieltoa ja matkailu palaa nopeasti

-=-=-=-=-=-=

Jimmy-Drop maskit ja jäljellä olevat Covid-säännökset, niin sillä on mahdollisuus.

-=-=-=-=-=-=

Jo-Apinarokko on tulossa, eixt-huijaus eteenpäin, se ei näytä hyvältä maailmantalouden kannalta.

-=-=-=-=-=-=-

Roger-Songkran 2024

-=-=-=-=-==-=

Blake BI EI todellakaan sano, mitä hallituksen pitäisi tehdä tai ei pitäisi tehdä matkailua kohden, mutta matkailun määrä vaihtelee huomattavasti sen mukaan, mitä hallitus tekee tai ei tee edistääkseen sitä…

-=-=-=-==-=-

Cass I – Kun Venäjä ja Kiina ovat poissa kuvasta, niiden pääpaino näyttää olevan intialaisissa. Tämä voi olla vaikea myynti.

-=-=-=-=-=-=-=

TP - Asiat ovat ala-arvoisia, kunnes Kiina lopettaa nolla covidin, Thaimaan suurimman matkailualueen.

-=-=-==-=-=-=-

Steve C-No sanotaanpa näin, että kiinalaiset eivät tule ja se oli pääasiakas ennen

-=-=-==-=-=-

John OT - On olemassa mahdollisuus, vaikkakin pieni, että Kiinan matkailu sallitaan marraskuussa. Toivotaan.

-=-=-=-=-=-=

David N-Pitäisi keskittyä Iso-Britannian ja Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaisiin. Siellä ovat laadukkaat turistit ja suuret rahankuluttajat, ei Intia, Venäjä, Kiina jne. Lopeta myös kaksoishinnoittelu, hintavalvontapalkkien hinnat (olut tulisi lukita noin 60 bahtia max, Ladydrinks 100) ja turistit vuotavat takaisin.

-=-=-=-=-=-=–=-=

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/