Buddhalaisten ei pitäisi tuomita munkkien väärinkäytöksiä ja jättää ne buddhalaisten neuvostojen ratkaistavaksi, kansallisen buddhalaistoimiston johtaja sanoo

Sippaworn Kaewngam

Bangkok -

Thaimaan buddhalaisten tulee kunnioittaa buddhalaisia ​​munkkeja, eivätkä he saa tuomita heidän väärintekojaan, vaan jättää niiden harkinta buddhalaisten neuvostojen tehtäväksi, buddhalaisviraston johtaja sanoi.

Ohjaaja Sippaworn Kaewngam kertoi toimittajille eilen, 29. toukokuuta, että buddhalaisten on kunnioitettava munkkeja ja että se oli yksi buddhalaisuuden symboleista auttamaan buddhalaisuuden kehittämistä Thaimaassa.

"Kaikkien on työskenneltävä yhdessä suojellakseen buddhalaisuutta. Älä käytä omia ajatuksiasi tuomitsemaan asioita lain yläpuolella ja epäkunnioittamaan buddhalaisen neuvoston valtaa. Tämä hämmentää ihmisiä. Munkkien tulee ottaa munkin vika huomioon ja toteuttaa se, kuten se on aina määritelty Sangha Councilin säännöissä.” johtaja vaati.

Hän myös vakuutti yleisölle, että asiaan liittyvät osastot ryhtyivät vakaviin toimiin eivätkä laiminlyöneet mitään väärinkäytöksiä buddhalaisten munkkien keskuudessa. Toimenpiteet voivat kuitenkin kestää jonkin aikaa, koska ne olivat arkaluonteisia asioita ja voivat vaikuttaa buddhalaisten tunteisiin. Siksi menettelyjä ei saa ilmoittaa julkisesti kuten muita yleisiä uutisia.

"Buddhalaisuuden suojelemiseksi kansallisen buddhalaistoimiston toimenpiteet ja määräykset olivat tehokkaita ja vahvoja, joten buddhalaiset saattoivat rauhoittaa huolensa. Sillä välin, jos he ovat nähneet sopimattomia toimia, jotka voivat vaikuttaa buddhalaisuuteen, munkkeihin, buddhalaisiin seuraajiin tai ihmisryhmiin, ilmoita siitä buddhalaisuustoimistolle vihjelinjalla 1374. Älä toimi yksin, koska se saattaa rikkoa Thaimaan lakia. Se ei ollut buddhalaisen kansalaisen velvollisuus, ja heidän tulee kunnioittaa munkkeja”, Sippaworn päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.