41-vuotias mies törmäsi sedanilla kaiteeseen Chonburin alueella, toinen onnettomuus samassa paikassa viikon sisällä

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Phan Thongin alue, Chonburi -

41-vuotias mies törmäsi sedanilla kaiteeseen ja juuttui itsensä ja vaimonsa hylkyyn.

Eilen, 25. toukokuuta, Phan Thongin poliisille ilmoitettiin auto-onnettomuudesta, jossa kaksi loukkaantui PTT-huoltoaseman edessä Phanthong-Baan Kao Rd:llä, Ban Kaon osa-alueella, Phan Thongin alueella, Chonburissa.    

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Poliisi löysi pronssisen sedanin, joka oli painettu kadun kaiteeseen, kun taas 41-vuotias mieskuljettaja Sarawut Dujda ja 42-vuotias naismatkustaja Arunwan Kheawsaat jäivät loukkuun auton hylkyyn. Pelastustyöntekijät vapauttivat heidät ja kuljettivat heidät Vibharamin sairaalaan.

Pelastustyöntekijät varoittivat kaikkia kuljettajia varovaisuuteen, sillä samassa paikassa tapahtui viime viikolla vastaava onnettomuus. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.