Pääministeri lähtee tänä iltana Japaniin osallistumaan Nikkei Forumiin 25.-27. toukokuuta

Bangkok -

Pääministeri Prayut Chan-O'Chan on määrä lähteä Tokioon, Japaniin tänä iltana, 25. toukokuuta, osallistuakseen 27. kansainväliseen Aasian tulevaisuutta käsittelevään konferenssiin (Nikkei Forum).

Pääministeri hyväksyi Nikkei Asian kutsun osallistua konferenssiin 25.-27. toukokuuta. Se on isännöity vuosittain vuodesta 1995 lähtien ja tänä vuonna keskittyy Aasian roolin jakautuneen maailman katsauksen pääteemaan.

Aasian ja Tyynenmeren alueen maiden johtajia, johtajia ja johtavia tutkijoita kutsutaan keskustelemaan ja vaihtamaan visioita alueellisista talouden suuntauksista ja kehityksestä.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun pääministeri Prayut Chan-O'Cha osallistuu tapahtumaan henkilökohtaisesti sen jälkeen, kun hän teki sen puhelinkonferenssijärjestelmän kautta vuonna 2021, ja on hänen ensimmäinen vierailunsa Japaniin viimeisen kolmen vuoden aikana osallistuttuaan keisarin kruunausseremoniaan. Japanista lokakuussa 2019. Hän tapaa myös Japanin pääministerin Fumio Kishidan uudelleen vierailun aikana.

Pääministeri ja hänen valtuuskuntansa lähtevät Thaimaasta klo 10. 00. toukokuuta ja saapuu Tokioon noin klo 25. 6. toukokuuta (paikallista aikaa).

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.