Turistit järkyttyivät, kun ruumis löydettiin Bang Saen Beachiltä aikaisin tänä aamuna

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Bangsaen/Saensuk –

  Turistit olivat kuulemma järkyttyneitä löydettyään tuntemattoman ruumiin Bang Saen Beachiltä tänä aamuna. Pelastuslaitokset kertoivat myöhemmin, että ruumis kuului burmalaiselle venetyöntekijälle, joka putosi äskettäin mereen ja katosi.

Tänään, 24. toukokuuta, turistit hälyttivät poliisin ruumiista, joka löydettiin Bang Saen Beachiltä, ​​Saensukin osa-alueelta, Mueangin alueelta, Chonburista juuri ennen aamunkoittoa. 

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Raportin mukaan ruumis kuului 40-vuotiaalle burmalaismiehelle nimeltä Phu Sao. Hänellä oli yllään vain punainen pitkähihainen paita.  

Ruumiin pelastanut pelastustyöntekijä Sarawut Chang-ngern arvioi uhrin olleen kuolleena kahdesta kolmeen päivään. Aiemmin Sarawut oli saanut kadonneen henkilön ilmoituksen venetyöntekijästä, joka oli pudonnut mereen Koh Pain lähellä ja kadonnut ja luuli sen olevan sama henkilö. 

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Uhrin työnantaja, jonka nimeä ei julkistettu, meni tarkastamaan ruumiin ja vahvisti myöhemmin, että se oli hänen työntekijänsä, joka oli kadonnut 20. toukokuuta lähtien. Hän oli kuitenkin jo ilmoittanut tapauksesta Pattayan poliisiasemalle ja Khlong Danin poliisiasemalle ennen tätä löytöä.  

Aluksi ruumis siirrettiin Chonburin sairaalaan alustavaa ruumiinavausta varten. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.