Thaimaalaisia ​​ja kiinalaisia ​​epäiltyjä pidätettiin Chiang Maissa Japanin kansalaisten välisen romanssihuijauksen vuoksi

Chiang Mai -

24 thaimaalaisen ja kiinalaisen epäillyn ryhmä pidätettiin Chiang Maissa sijaitsevassa lomakeskuksessa tänään 19. toukokuuta, koska heidän kerrottiin suorittaneen romanttisia huijauksia Japanin kansalaisten kesken online-treffisovelluksessa.

Teknologiarikosten torjuntaosaston (TCSD) ja Chiang Main poliisin virkamiehet vangitsivat yhteensä 20 kiinalaista ja 4 thaimaalaista Ban Nong Yao Resortissa Mae Soonin seudulla, Fangin piirissä. Ratsia löydettiin ja takavarikoitiin noin 10 kannettavaa tietokonetta, 10 tietokoneen näyttöä, 10 prosessoria, 224 matkapuhelinta, 6 SIM-korttia ja 2 muistitikkua.

Poliisikenraali Wisnu Prasarttong-Osoth Thaimaan kuninkaallisesta poliisista kertoi, että väitetyt huijarit luovat tilejä erilaisiin deittailusovelluksiin käyttämällä vääriä nimiä ja profiilikuvia kauniista naisista huijatakseen uhreja, sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia, erityisesti Japanin kansalaisia.

He alkavat puhua vakuuttavassa keskustelussa ja huijasivat uhrit luottamaan heihin ennen kuin käskivät heitä sijoittamaan yhdessä yritykseen avaamalla tilin MetaTrader-sovelluksessa vilpilliseen sijoitusprosessiin osallistumiseksi. Sitten oli toinen ryhmä, joka loi alustalle väärennettyjä tietoja huijatakseen uhrit uskomaan, että he todella voisivat käydä kauppaa oikealla rahalla. Kun uhrit tekivät kaupan, väitetyt huijarit katkaisivat välittömästi yhteyden ja katosivat.

Alustavan tutkinnan mukaan jokainen epäilty ansaitsisi 25,000 35,000-9 00 bahtia kuukaudessa ja tekisi töitä klo 9 alkaen. klo 00 asti. maanantaista perjantaihin ja klo 12 alkaen. klo 00 asti. lauantaina ja sunnuntaina.

Heitä syytettiin alun perin salaliitosta ja väärien ja petollisten tietojen tuomisesta tietokonejärjestelmään. Kaikkia 20 kiinalaista epäiltyä syytettiin lisäksi Britanniassa olemisesta ilman lupaa.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.