Sri Rachan asukkaat pyytävät poliisia saamaan kiinni tyhjennyskorkin varkaan

Sriracha -    

  Sri Rachan paikalliset ottivat yhteyttä The Pattaya Newsiin tänä aamuna, 19. toukokuuta, koskien Nong Khamin alueella toimivaa tyhjennyskorkkivarkaa.

Rouva Orathai Kaewthong, 37-vuotias paikallinen ruokakaupan omistaja, otti yhteyttä The Pattaya Newsiin liittyen tyhjennyskorkkivarkaaseen, joka toimi Soi Kamnan Moon ympäristössä, Nong Khamin osa-alueella, Sri Racha, Chonburi. CCTV-materiaalin mukaan epäilty näytti ajavan rahtikolmipyörällä ja varasti metallisen tyhjennyskorkin myymälänsä edestä noin kello 4:00 aamulla 18. toukokuuta ja pakeni sitten. 

Ms Orathai kertoi The Pattaya Newsille, että hän heräsi huomaamaan, että hänen tyhjennyskorkkinsa puuttui, joten hän tarkasteli CCTV-materiaalia ja löysi syyllisen. Hän epäili Nong Khamin raadonsyöjiä teon tekemisestä. Lakit ovat kuulemma kunnon käteissumman arvoisia joillakin romutehoilla, ja kaksi vuotta kestäneistä Covid-19-rajoituksista johtuvan edelleen vaikean talouden vuoksi monet ihmiset turvautuivat pikkuvarkauksiin Sri Rachassa.

Lisäksi rouva Orathai anoi Nong Khamin poliisia ottamaan epäillyn välittömästi kiinni, koska joku saattaa loukkaantua kompastumisesta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.