Naispuolista venäläistä turistia pahoinpideltiin julmasti lenkkeillessä Mabprachanin tekojärvellä Pattayan alueella

Bang Lamung, Chonburi -

38-vuotiasta venäläistä turistia pahoinpideltiin julmasti lenkkeilessään Mabprachanin tekojärvellä Bang Lamungissa.

Noin klo 9.30 eilen, 18. toukokuuta, everstiluutnantti Chatchai Rakcheub Nong Pruen poliisiasemalta vastasi naispuolisen venäläisen turistin fyysiseen pahoinpitelyyn, jonka kerrottiin lenkkeilevän Mabprachanin tekojärvellä, Nong Pruen osa-alueella, Bang Lamungissa, Chonburissa. .

Poliisin raportin mukaan naisuhriksi tunnistettiin Elena Y, 38, venäläinen. Hän sai useita vammoja, mukaan lukien mustelmia kurkussaan, päävamman sekä naarmuja kasvoissaan ja vartalossaan.

Poliisi tutki altaaseen johtavaa tietä, jossa hän oli aiemmin lenkkeillyt ja löysi 10 metriä pitkän verijäljen, lenkkitossut ja puhelimensa. Sitten hänet siirrettiin Bang Lamungin sairaalaan.

Kosol Chomchuen, 36-vuotias todistaja, kertoi poliisille, että hän ajoi ohi, kun hän kuuli uhrin, joka oli veressä, huutavan apua. Tämän jälkeen hän otti yhteyttä poliisiin, mutta hän ei tiennyt mitä tapahtui.

Tänään, 19. toukokuuta, Damrong Iampairote, poliisipäällikkö Nong Pruen poliisiasemalta, antoi päivityksen tästä julmasta pahoinpitelystä olettaen, että kyseessä ei ollut ryöstö vaan pikemminkin yritys seksuaalisesti pahoinpidellä häntä, koska epäilty jätti uhrin puhelimen. .

Hänen ensimmäinen fyysinen tarkastus ei kuitenkaan osoittanut seksuaalista hyväksikäyttöä.
Poliisipäällikkö totesi, että Nongpruen poliisi uskoo, että epäilty aikoi hyökätä uhria seksuaalisesti hänen lenkkeilessään, mutta oli ylivoimainen, joten uhri pääsi pakoon..

Elena on julkaisuhetkellä kotiutunut ja toipumassa asunnossaan, mutta ei vieläkään muista mitään kauhistuttavasta tapauksesta.

Nong Pruen poliisi tarkastelee järven ympäriltä otettuja turvavideoita epäillyn tunnistamiseksi.

Pattaya News toimittaa lisää päivityksiä tästä tarinasta, kun ne tulevat saataville.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.