Huomisen Thaimaan Covid-keskuksen kokouksessa lailliset viihdepaikat alkavat avautua uudelleen, rajoitusten lieventäminen

Bangkok -

Thaimaan Nightlight and Entertainment Business Association ja taiteilijoiden, laulajien, viihdyttäjien ja yötyöläisten edustajat tapaavat National Security Councilin (NSC) pääsihteerin kenraali Supot Malaniyomin tänään 19. toukokuuta.

Yhdistyksen presidentti Katawut Thongthai eli Ajarn/taiteilija Kai Marijuana kertoi Associated Pressille eilen, 18. toukokuuta, että kokouksen tarkoituksena oli keskustella mahdollisuuksista yritysten uudelleen avaamiseen ja valtion tuesta viihdepaikoille.

Hän korosti, että hallitus oli vastannut ja antanut taloudellista tukea joihinkin asioihin aiemmin, kuten 5000 bahtin parannuskeino yrittäjille ja työntekijöille, mutta tällainen hoito ei ratkaissut perimmäistä syytä. Ainoa tapa ratkaista se oli sallia yöelämän uudelleen avaaminen kokonaan eikä muuttuneina ravintoloina monilla rajoituksilla ja rajoitetuilla aukioloajoilla, mikä on tämänhetkinen tilanne.

KUVA: Prachachat

"Laitokset halusivat jatkaa normaalia palvelua ja ajaa maan taloutta ilman valtion apua. Yhdistys havaitsi myös Covid-19-tilanteen paranevan Thaimaassa. Siksi haluamme keskustella valtion virastojen kanssa tavoista auttaa viihdepaikkojen toimijoita ja toimia viihdepaikkojen, pubien ja baarien avaamiseksi, Katawut sanoi.

Samaan aikaan paikalliset tiedotusvälineet kertoivat myös, että kansanterveysministeriö ehdottaa maakuntien värivyöhykejakoa ja tällaisten yritysten uudelleen avaamista vihreällä vyöhykkeellä Covid-19-tilannehallintokeskuksen (CCSA) yleiskokouksessa perjantaina toukokuussa. 20.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.