Vuotava painekaasusäiliö lentää yli 100 metrin päästä autotallista ja törmäsi kahteen pysäköityyn moottoripyörään Keski-Pattayalla

Keski-Pattaya -

Vuotava painekaasusäiliö lensi 100 metrin päässä sijaitsevasta autotallista ja osui kahteen pysäköityyn moottoripyörään ja sähkökaappiin. Henkilövahinkoja ei onneksi ilmoitettu. 

Pattayan asukkaat olivat huolissaan eilen, 17. toukokuuta, kun vuotava painekaasusäiliö lensi yhtäkkiä 100 metrin päässä sijaitsevasta autotallista ja törmäsi kahteen pysäköityyn moottoripyörään ja sähköiseen ohjauskaappiin Pattaya Third Rd:llä, Pattayan keskustassa. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.  

The Pattaya Newsin haastattelun Sanin (sukunimi salassa), 45-vuotiaan juomakauppiaan kanssa, joka näki tapahtuman, mukaan hän kuuli kaasuvuodon äänen ja näki sitten kaasusäiliön lentävän tyhjästä ja törmävän kahteen pysäköityyn moottoripyörään. ja sähkökaappi. Hän ilmaisi kiitollisuutensa siitä, että se ei osunut lähellä seisoviin vanhempiin ja lapsiin.

Toisen silminnäkijän, 54-vuotiaan moottoripyörätaksin kuljettajan Wattana Onnimin mukaan hän sanoi, että bensatankki lensi luultavasti autotallilta, joka sijaitsee 100 metrin päässä tapahtumapaikalta.

Autotallin omistaja Paisan Sappinan (ikä ei annettu) kertoi myöhemmin The Pattaya Newsille, että hän poisti vanhan auton polttoainesäiliöt romua varten ja asetti ne avoimeen tilaan, mutta yksi niistä vuoti ja aiheutti onnettomuuden. Hän lupasi siirtää kaikki säiliöt turvalliseen paikkaan ja korjata ja maksaa vaurioituneet pyörät ja kaapin.

Pattayan poliisin lisätarkastuksessa kerrottiin kuitenkin, että neljä muuta tankkia oli väitetysti toiminut väärin ja lentänyt muiden ihmisten kiinteistöihin aiemmin samasta kaupasta. Pattayan poliisi työskenteli Sappinanin kanssa omaisuusvahinkojen osalta.

 

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.