Monet alueet Bangkokin kaupungissa tulvivat viime yönä useiden tuntien jatkuvan rankkasateen jälkeen

Bangkok -

Monet Bangkokin alueet ja yhteisöt kohtasivat viime yönä jatkuvien rankkasateiden vuoksi tulvia, mikä on johtanut suuriin liikenneruuhkiin tämän aamun, 18. toukokuuta, jälkeen.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että liikenneruuhkia havaittiin monilla kaupungin pääteillä, kuten Vibhavadi Rangsit Roadilla, Ram Intra Roadilla, Ratchadaphisek Roadilla ja Ngamwongwan Roadilla, johtuen tulvista monilla alueilla.

Varsinkin kaduilla ja maaseudulla tulvia havaittiin teillä ja kävelyteillä. Liikennepoliisit oli sijoitettu ohjaamaan liikennereittejä, mutta se oli kamppailua, sillä tiellä oli suuri määrä ajoneuvoja ja niiden on hidastettava vauhtia tulvan aikana.

Tänä aamuna pääministeri Prayut Chan-O'Cha totesi viime yönä useiden tuntien jatkuvan rankkasateen jälkeisistä tulvista, että asiaan liittyvät virastot huolehtivat parhaillaan ongelmista ja ratkaisevat niitä. Hän pyysi myös yleisön ymmärrystä, koska salaojitus saattaa kestää jonkin aikaa, koska Bangkok on melko täynnä.

”Toivon, että tulevaisuudessa kaikki olisi paremmin, jos pystyisimme ratkaisemaan ongelmat. Mitä tulee kaupungin ruuhkaan, se oli ongelma, johon kaikkien on autettava. Jos emme ratkaisseet tätä, se ei ratkaise mitään”, pääministeri lisäsi.

Kuva: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.