Muistutus: Pattayan vaaleissa alkoholin myyntikiellot tulevat voimaan tulevana viikonloppuna

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan ensimmäiset pormestarin vaalit lähes kymmeneen vuoteen järjestetään tänä sunnuntaina 22. toukokuuta Pattayalla.

Näihin vaaleihin liittyy myös Thaimaan lakien mukaan alkoholin myyntikielto äänestysalueilla edellisenä iltana, lauantaina 6. toukokuuta, klo 00 alkaen äänestyspaikkojen sulkeutumiseen, sunnuntaihin klo 21 asti.

Kieltoa koskevia kirjeitä, jotka näkyvät alla, on jaettu yritysten omistajille viime päivien aikana, ja niissä varoitetaan merkittävistä sakoista ja jopa mahdollisista vankeusrangaistuksista, jos niitä rikotaan. Tämä pätee riippumatta siitä, voivatko asiakkaat äänestää vai eivät, kuten ulkomaalaiset.

Tämä tarkoittaa, että Pattaya-baarissa toista viikonloppua peräkkäin klubien ja alkoholin tarjoilupaikkojen on suljettava ja lopetettava viinatarjoilu edellä mainittuina aikoina. Viime viikonloppuna uskonnollinen juhlapäivä, Vesak-päivä, sulki baarit, jotka toimivat tällä hetkellä muunnetuina ravintoloihin eivätkä ole vielä teknisesti täysin laillisesti auki huhtikuusta 19 lähtien voimassa olleiden Covid2021-rajoitusten vuoksi.

Pattaya News huomauttaa, että myyntikielto koskee vain Pattayan pormestarin lainkäyttövaltaan kuuluvia alueita, kuten Pattaya, Koh Larn ja suurin osa Jomtienista ja Nakluasta. Lainkäyttöalueen ulkopuoliset alueet, kuten Pong tai Sattahip, voivat toimia normaalisti.

Jos et ole varma, onko tapahtumapaikkasi Pattayan lainkäyttöalueella, soita kaupungin puhelinkeskukseen numeroon 1337, niin he voivat neuvoa.

Bangkok äänestää tänä viikonloppuna myös Bangkokin kuvernööriä, ja samat kieltoajat koskevat niitä, jotka harkitsevat pakenemista Bangkokiin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/