Pattaya Cricket Club (PCC) – harjoitusverkon virallinen avaus ja vuosittainen esittelyilta

CSP Constructionin Outback Sports Bariin rakentama PCC-harjoitusverkko avattiin virallisesti 7. Sponsorit kutsuttiin erikoisvieraiksi BBQ-iltaan ja PCC:n vuosipalkintojen jakoon, joka tässä tapauksessa kattoi kauden 2022/2020. ja kaudet 21/2021.

Verkko oli ollut käytössä jonkin aikaa, mutta se avattiin virallisesti PCC:n puheenjohtaja Simon Philbrookin leikkaamalla nauha. Simon yhdessä PCC:n jäsenten kanssa puhui sitten sponsoreille ja kiitti heitä taloudellisesta tuestaan ​​laitoksen käyttöönottamiseksi. Ilman epäilystäkään siitä, että harjoitusverkko on upea lisä seuralle ja on epäilemättä vaikuttanut merkittävästi kentän menestykseen, josta seura on nauttinut tällä kaudella, nimittäin Bangkokin krikettiliigan 25 voittamiseen liigan Grand Finalin ja Super 8:n yli. Chiang Maissa.

Se on tarjonnut mahdollisuuden, jonka avulla pelaajat ovat voineet parantaa ja parantaa taitojaan, ja menneen kauden tilastot tukevat tätä. Mutta mikä vielä tärkeämpää, se on tarjonnut keskipisteen paikalliselle krikettiyhteisölle, jossa erityisesti junioreita voidaan esitellä ja kasvattaa urheilun hienoimpiin taiteisiin. PCC on sitoutunut kehittämään krikettiä alueella ja perustamaan juniorikriketin valmennusohjelman, joka ajan myötä parantaa ja vahvistaa jo menestyvää kentällä ja sen ulkopuolella.

Verkkojen sponsorit ovat: Thailand Junior Cricket Development, Cricket Association Thailand, St Andrews School, Rugby School Thailand, Regents School, British Chamber of Commerce Thailand, CSP Construction, Property Kings, Pattaya Sports Club, Zusu Warrior -välipalat, Outback Group, Aegis International, Gobblers Meats, Australian viisumit, The Beach Club, WHA Industrial Development, PCS, ComconGroup, Manpower Group ja Chaba-hieronta.

Harjoitusverkko on täysin suljettu verkolla ja teräsverkolla ja varustettu valonheittimillä. Toisella puolella on oleskelutila sekä varasto välineille ja pukuhuone. Harjoitusverkko on muiden krikettijoukkueiden käytettävissä maksua vastaan ​​ja varattavissa Outbackin kautta.

Sen jälkeen kaikki jäivät eläkkeelle syömään upeaa grillausta ja nauttimaan nestemäistä virvoketta, kun taas Simonista tuli illan palkintojenjakoelementti. PCC:n lyönti- ja keilailupalkinnot kaudella 2020/21 myönnettiin Wezley Mastertonille ja Ryan Driverille. Wezley oli myös BCL:n A-divisioonan paras lyöjä 343 juoksullaan 9 vuoroparista keskimäärin 57:ssä. Ryanin parhaat luvut olivat 5 ylilyöntiä 3 wicketiä 4 juoksua kohti.

Kauden 2021/22 lyönti- ja keilailupalkinnot myönnettiin Luke Stokesille ja Andy Emerylle. Lukella oli keskiarvo 49, mutta hänen paras sisävuoronsa oli 91 finaalissa Bangkokin CC:tä vastaan. Andylla oli BCL:n A-divisioonan parhaat keilailuluvut 23 wicketillä 191 juoksulla 10 vuoroparista 5.07 taloudella.

Simon käytti tilaisuutta hyväkseen mainitakseen muita PCC:n jäsenten ja kannattajien merkittäviä panoksia. Näitä olivat Vuoden klubimies, joka palkittiin Clive Rogersonille kaudella 2020/21 hänen työstään PCC:n komiteassa, kirjoittamisesta lehdistölle, tuomareista ja pisteytyksen opettamisesta. Kauden 2021/22 palkinnon sai Bernie Lamprecht hänen valtavasta työstään CSP Constructionissa verkon rakentamisessa. Rikoksista ja tapahtumista jaettiin lukuisia muita ”palkintoja”, joista kaikki saivat alkoholisakon.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.