Kuljettaja syyttää rakenteilla olevaa tietä, kun hänen hyönteismyrkkyjä kuljettaneen kuorma-autonsa kaatui Sri Rachassa

Sriracha -

  Kuljettaja syytti rakenteilla olevaa tietä sen jälkeen, kun hänen hyönteismyrkkyjä kuljettaneen kuorma-autonsa kaatui ja valui Sri Rachassa eilen aamulla 17. toukokuuta 2022.

Nongkhamin poliisi Sri Rachassa sai ilmoituksen onnettomuudesta Nongkhamin alapiirin kaarteessa.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaatuneen suuren ruskean konttiauton. Lähistöltä kadun toiselle puolelle löydettiin hyönteismyrkkyjä.

Kuljettaja, Mr. Chanachon Khaokhuntod, 30, kertoi Pattaya News -tiimille: "Olin menettänyt hallinnan kaarteessa, koska tie oli rakenteilla, soran ja hiekan peitossa. Ajoneuvo luisui tietyössä ja kaatui. Tämä rakennus ei ollut selkeästi merkitty ja johti onnettomuuteen, mikä ei ollut minun syytäni, vaan huonosti merkityn rakennusalueen takia.

Lainvalvontaviranomaiset sulkivat tien onnettomuuden jälkeen, mikä johti liikenteen supistumiseen. Kaatunut konttiauto siirrettiin tieltä tien puhdistuksen ajaksi ennen kuin liikenne palautui normaaliksi.

Mr. Chanachon vietiin Nongkhamin poliisiasemalle lisäkeskusteluja onnettomuudesta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.