Kahden laittoman online-uhkapelisivuston väitetty tukikohta Bangkokissa, alaikäisten työntekijöiden ryhmä löydettiin

Bangkok -

Kyberpoliisi ja Makkasanin poliisiaseman virkamiehet tekivät eilen 17. toukokuuta ratsian väitetyille laittomille online-uhkapelisivustoille Bangkokissa, jossa myös ryhmä alaikäisiä alle 20-vuotiaita työntekijöitä löydettiin laittomasti työskentelevistä.

Tämä seurasi tutkimusta, joka paljasti, että lähellä Makkasanin poliisiasemaa suuren vuokratalon toisessa kerroksessa Soi Soonvijaissa, Bangkokissa, oli laittomia online-uhkapelisivustoja. Raidissa löydettiin noin 10 järjestelmänvalvojaa istumassa tietokoneidensa ääressä, lähettämässä viestejä ja huijanneen potentiaalisia asiakkaitaan pelaamaan uhkapelejä.

Epäillyt pidätettiin ja useita kiistanalaisia ​​omaisuutta takavarikoitiin, mukaan lukien 21 tietokoneen näyttöä, 10 prosessoria, 19 matkapuhelinta, 10 matkapuhelinta SIM-korttia, 27 tiliottetta ja viisi moottoripyörää.

Poliisin tutkinnan mukaan ryhmällä oli kaksi uhkapelisivustoa, rome789.net ja reddragon888.com, yli vuoden ajan, mutta se oli juuri muuttanut paikkaan noin kuudeksi kuukaudeksi.

Yrityksen liikevaihto käteisenä oli noin 20 miljoonaa bahtia kuukaudessa. Yhteensä 20 työntekijää, joista suurin osa oli alle 19-vuotiaita teini-ikäisiä, palkattiin verkkosivujen ylläpitäjiksi 14,000 12 bahtin vuoropalkalla lähettämään viestejä tai mainoksia verkkoalustoille. He työskentelivät tiettävästi 09 tuntia vuoroa kohden, klo 00. – 09. ja klo 00. – 9.

Viranomaiset laajentaisivat tutkintaa, koska he uskoivat, että yritystä johtivat thaimaalaiset yrittäjät, koska kaikki tulot virtasivat vain thaimaalaisille pankkitileille.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.