Pakettiauton kuljettaja törmäsi ylikulkupalkkiin Sri Rachassa, 35-vuotias mies loukkaantui vakavasti

Sriracha -

  Nuori urakoitsija törmäsi lava-autollaan ylikulkupalkkiin Sri Rachassa ja sai vakavia vammoja tänä aamuna.

Tänään, 17. toukokuuta, Thatchakon Narananya, Bowinin poliisiaseman apulaistarkastaja, sai ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Mab Eang-Amata City Roadilla, Bowinin osa-alueella, Sri Racha, Chonburi.  

Poliisi löysi onnettomuuspaikalta valkoisen Isuzu-avolava-auton, joka oli juuttunut katukaiteen päälle keulaan törmänneen ylikulkupalkkiin. Kuljettaja, joka myöhemmin tunnistettiin Nuttawut Sanpoakhaksi (35), oli loukussa kolariin, ja pelastajien piti saada hänet ulos. Hän oli menettänyt tajuntansa, joten pelastajat suorittivat elvytystoiminnan ja siirsivät hänet Somdet Phra Borom Ratchathewi -sairaalaan. 

Silminnäkijöiden mukaan Nuttawut ajoi onnettomuushetkellä suurilla nopeuksilla sateen aikana, jolloin hän menetti ajoneuvonsa hallinnan ja lensi katukaiteen yli ja osui palkkiin.

Nuttawut pysyi paikallisessa sairaalassa kriittisessä tilassa lehdistön ajan.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.