Thaimaan kansanterveysministeriö ei ehdota Covid-19:n määrittelemistä uudelleen endeemiseksi Thaimaan hallitukselle ennen kuin Covid-19-keskus antaa lopullisen hyväksynnän

KUVA: Thansettakij

Kansallinen -

Thaimaan kansanterveysministeriö on päättänyt olla ehdottamatta Covid-19:n uudelleenmäärittelyä endeemisenä taudin hallitukselle ennen kuin Covid-19-tilanteenhallinnan keskuksen (CCSA) lopullinen hyväksyntä on ilmoitettu.

Apulaisterveysministeri Satit Pitutecha paljasti tänään 17. toukokuuta, että ministeriö ei ole vielä esittänyt ehdotusta hallituksen kokoukselle huolimatta siitä, että Thaimaan Covid-19-tilanne parantui päivittäin päivittäisten tartuntojen ja kuolemantapausten vähentyessä. .

Tänään Thaimaassa havaittiin alhaisin Covid-19-tapausten määrä lähes kuuteen kuukauteen, sairaaloiden kapasiteetti parani ja vakavat tapaukset vähenivät päivittäin.

"Suunnitelma Covid-19:n uudelleenmäärittelystä endeemiseksi sairaudeksi on vielä kesken, mutta ministeriö odottaisi CCSA:n hyväksyntää ennen kuin tekee ehdotuksen hallitukselle seuraavassa vaiheessa", apulaisministeri totesi.

Covid-keskuksen on määrä kokoontua tänä perjantaina 20. toukokuuta, mutta ei ole takeita siitä, että ne antavat hyväksyntää Covid-19:n määrittämiselle uudelleen endeemiseksi. Jos haluat lisätietoja tästä suuresta kokouksesta, napsauta tästä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.