“Ozawa Ramenâ€, hämmästyttävä japanilainen ravintola Pattayan sydämessä, kutsuu sinut käymään

Pattaya —

Pattaya Ozawa Ramen -ravintola on saanut fantastisen asiakaspalautuksen vain kahden kuukauden avaamisen jälkeen 

Pattaya Ozawa Ramen on Chonburin ensimmäinen haara valtakunnallisesta 33 sivuliikkeestä. Se on yksi harvoista japanilaisista nuudeliravintoloista Pattaya Klangin ja Beach Roadin risteyksessä Pattayan sydämessä, kävelymatkan päässä Central Mall -ostoskeskuksesta. Kuten kuvasta näkyy, Ozawa Ramen on erittäin suosittu paikallisten ja turistien keskuudessa, jotka haluavat maistaa aitoa japanilaista ruokaa Pattayassa.  

Ravintolapäällikkö Chakphong Tosom kertoi The Pattaya Newsille, että jotkut asiakkaat matkustavat jopa muista maakunnista maistamaan ruokaa. Se saa erittäin positiivista palautetta monilta eri kansallisuuksia edustavilta asiakkailta, erityisesti Pattayan japanilaisilta ja korealalaisilta sekä näiden maiden turisteilta. 

Pattaya Ozawa Ramen on avoinna päivittäin klo 10.00-10.00. Tarkista se täältä: Ozawa Ramen Pattaya

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.