Reader Talkback Thaimaa: Oletko optimistinen vuoden 2022 toisen puoliskon suhteen Thaimaassa matkailun kannalta?

KUVA: Thansettakij

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä: Oletko optimistinen vuoden 2022 toisen puoliskon suhteen Thaimaassa matkailun kannalta?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

  Kun Covid-19-rajoitukset helpottavat Thaimaassa jatkuvasti, ja Thailand Pass voidaan mahdollisesti luopua lähitulevaisuudessa, baarit ja yöelämä avataan laillisesti ja paljon muuta, oletko optimistinen Thaimaan matkailun suhteen vuoden 2022 jälkipuoliskolla? Koska Test and Go on jo pudonnut 1. toukokuuta, enemmän turisteja palaa vähitellen, mutta monet kriitikot sanovat, että lisätoimia tarvitaan. Kuitenkin muut globaalit ongelmat, kuten Venäjän sota Ukrainan kanssa, Kiinan Covid Zero -politiikka sekä polttoaineen ja perushyödykkeiden nousevat hinnat, ne haittaavat myös matkailua. Myönnettäköön, että mikään on parempaa kuin lähes täydelliset rajojen sulkemiset miinus massiiviset karanteenit vuosina 2020 ja 2021, mutta miltä seuraavat kuusi kuukautta näyttävät?

Me odotamme yhteydenottoasi! Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa, kuten aina!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/